Chantal Janzen presentatieduo met Winston voor X Factor?

De geruchtenstroom rondom X Factor droogt maar niet op. Het nieuwste gerucht is dat Winston Gerschtanowitz tòch X Factor gaat presenteren met Chantal Janzen aan zijn zijde. Winston werd al door zenderbaas Erland Galjaard naar voren geschoven als presentator als koningskoppel Wendy van Dijk en Martijn Krabbé niet kunnen. “Nu heb ik gehoord dat Winston het met Chantal gaat doen”, vertelt Irene Moors in Life4You. Jurylid Angela Groothuizen reageert: “Ik was vrijdag bij mijn vrienden van The Voice. Wendy en Martijn hebben nog helemaal geen zin om X Factor los te laten. Agenda, agenda, agenda!”

X Factor keert in het voorjaar van 2013 terug op tv. Dat is ook de periode waarin Martijn vermoedelijk dramaserie De Man met de Hamer gaat opnemen, waarin hij samen met zijn vader Jeroen Krabbé acteert. Welke andere tv-projecten er zijn voor Wendy en Martijn in die periode, is niet bekend.

Gordon bevestigde afgelopen week nog dat Candy Dulfer definitief in de jury plaatsneemt, maar volgens Angela is dat toch niet zeker. “Het heeft met haar agenda te maken. Je krijgt straks vier optredende artiesten in de jury, het moet allemaal maar passen.”

Wel staat vast, dat Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen weg zijn. “Daar heb ik het best moeilijk mee gehad”, vertelt Angela. “Eric vroeg mij op een gegeven moment of ik al opties had. Die stonden in mijn agenda ja, maar bij hem dus niet. Dan weet je dat hij niet terugkeert. Dat vond ik lastig.”

Zie ook:
- Winston Gerschtanowitz in beeld voor presenteren X Factor
- Gordon terug in jury X Factor, Ali B gaat voor tactisch
- Candy Dulfer in beeld voor jury X Factor
- Stacey Rookhuizen hint op plekje jury andere talentenjacht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Chantal Janzen presentatieduo met Winston voor X Factor?

  1. vinn

    Chantal is top! Zo en zo ben ik Wendy echt zat, ze kan niet live presenteren altijd domme fouten!
    Zag haar liever met Carlo ofzo maar wie weet verast Winston ons nog

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Niks te nadele van Martijn & Wendy.. maar mag voor de afwisseling X-Factor door een ander duo gepresenteerd worden, Om overkill te voorkomen.

      /   Reply  / 
  3. rtd

    waarom zouden Martijn en Wendy perse alle talentenshows moeten presenteren? idols, xfactor, the voice….

    idd, wat robin zegt.. een ander duo om overkill te voorkomen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>