Fatima Moreira de Melo wint Expeditie Robinson

Fatima Moreira de Melo is de winnaar geworden van Expeditie Robinson. In de laatste proef werpt ze vanaf een stellage in zee een fakkel in een wok verderop. De vlam slaat in de pan en Fatima mag zich Robinson noemen. Ze wint een flinke smak geld en laat zich gelden als een sluw kandidaat. Want Fatima, die een klein fortuin binnenharkte met poker, heeft met allerlei complotten en samenzweringen haar concurrentie uitgeschakeld om zo zelf te overleven. Fajah Lourens, de favoriet onder de afvallers, verloor de finale – net als Peggy Vrijens.

Zij wierpen bij het laatste spel meermalen, maar naast de wok. Bij ex-hockeyster Fatima was de eerste worp meteen raak. De Belg Christophe de Meulder was nog niet eens bij de stellage aangekomen.

“Het is de eerste keer dat er zo tactisch gespeeld is”, zei Fátima Moreiro de Melo vanochtend al. “In de Amerikaanse Robinson, Survivor, wordt het al jaren zo gedaan en kijkt niemand er meer van op. We hebben het spel blootgelegd.”

Presentator Dennis Weening kondigde af met de belofte dat het programma volgend jaar terugkeert op de buis. Goed nieuws voor alle fans!

Zie ook:
- Fatima Moreira de Melo wint Expeditie Robinson
- Expeditie Robinson 2012: eetproblemen en sneaky plassen
- Vooravond RTL 5 aandachtspunt voor zenderbaas

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Fatima Moreira de Melo wint Expeditie Robinson

  1. bass

    Jammer dat ze gewonnen heeft , gun het haar voor geen meter.
    Expeditie Robinson heeft de meest slechte winnaar die het ooit heeft gehad.

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Ben ik het mee eens. Fajah was een betere winnaar geweest.

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Nou nou, wat een deceptie was dit zeg. Ik was echt in de veronderstelling dat Fajah dit op haar sloffen zou winnen. Onbegrijpelijk. Kan niet anders dat Fatima moést winnen van de productie. Kansloos dit.

      /   Reply  / 
    1. Sanders

      Weet je wat nog kanslozer is?? Jouw reactie.
      Moest winnen van de productie??
      Ga in een hoek van je kamer uit zitten huilen en wacht tot het over gaat, klein kind dat je bent.

      Ja, ik hoopte ook dat Fajah het zou winnen maar Fatima had er net zo veel recht op.

        /   Reply  / 
  4. bibi

    Fajah had moeten winnen!

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Eerlijk is eerlijk als Fajah had gewonnen was het gewoon ideaal! Als eerst er uitgestemd en toch winnen. Ze had gewoon de gunfactor ik weet zeker dat heel veel nl kijkers ervan baalde dat Fatima won, inclusief mijzelf maar.. Fatima heeft het gewoon slim gespeeld, mischien niet helemaal eerlijk maar dat is gewoon het spel en niet vergeten de tweeling en peggy deden er net zo hard aan mee. Fatima heeft ook wat proeven alleen gewonnen dus onterecht is het niet.

      /   Reply  / 
    1. Peter

      De finale heeft ze gewoon met puur geluk gewonnen, maar daar staat haar spel van de afgelopen weken buiten. Het is daarom gewoon zuur dat niet Fajah, maar uitgerekend Fatima gewonnen heeft. Dat spel heeft ze ‘goed’ gespeeld maar zou ik niet zo gedaan hebben. Ze ging over lijken waardoor je een grote irritatie factor kreeg, en Fajah juist de gunfactor.

        /   Reply  / 
  6. Koehoen

    Hoezo geen terechte winnares? Ze heeft negen proeven gewonnen? En Fajah? Een? Twee?

      /   Reply  / 
  7. marijke van buuren

    Door de manier waarop het spel dit jaar is gespeeld ben ik afgehaakt. Niet leuk om naar te kijken.Als dit de nieuwe robinson trend is dan denk ik dat er minder kijkers zullen zijn volgend jaar. BEDANKT fatima !!! :(

      /   Reply  / 
  8. Frans

    Van mij mag er een andere manier van stemmen bedacht worden. Tactieken en complotten zijn leuk, maar dit sloeg door. Grote kans dat deelnemers dit volgend jaar ook zo gaan doen. Niet leuk dus.

    Er mag trouwens ook wel weer een keer een expeditie zonder BN’ers komen, zoals het altijd was!

      /   Reply  / 
  9. rtd

    vindt het zowiso een raar spel.. Want voor t zelfde geldt had fatima mis gegooit.. en daarna kwam chris aan, en die gooit gelijk raak…

    aparte manier van stemmen/winnen. Tis gwoon een kwestie van geluk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>