Expeditie Robinson 2012: eetproblemen en sneaky plassen


Na het voorstelrondje van afgelopen week begint Expeditie Robinson vanavond ècht. In totaal is het de 14de Nederlandse editie. De eerdere Robinsons hebben al van alles moeten doorstaan en je zou zeggen dat alles wel eens te zien is geweest. Maar de creativiteit van de makers reikt ver, RTL 5 belooft één van de zwaarste edities. Dat zou komen door een sterke cast en talloze complotten. Het was dus afzien voor onze sterren, waar Fajah Lourens wel het meest uitgesproken in is.

De actrice/deejay komt de laatste weken niet heel stabiel over. Eerst schoor ze haar kenmerkende krullen af ‘omdat ze daar zin in had’ en maakte ze haar fans live deelgenoot op twitter. Daarna doken allerlei rare verhalen op, die een gevolg lijken van haar deelname aan Expeditie Robinson.

In het kort: Fajah heeft gedurende haar verblijf bijna volcontinu aan eten gedacht. Dat was er niet, iedereen verlangde ernaar en dus werd er uitvoerig gekletst over de lekkerste maaltijden. Fajah vertelde slechts twee keer te hebben gepoept tijdens Expeditie Robinson, plassen lukte wel wat vaker. Maar ja, een toilet is er niet en aan een latrine is blijkbaar niet gedacht. Liever liep Fajah het water in om daar alles lekker te laten lopen. Het liefst in bijzijn van haar mede-Robinsons, die dat na verloop van tijd wel doorkregen. Opmerkelijk was de bekentenis van Fajah dat ze weken na thuiskomst nog steeds in water plast.

Sowieso heeft Fajah een eetprobleem opgelopen. “Toen ik thuiskwam, heb ik meteen een taart gebakken. De dag daarna kon ik niet kiezen welke taart ik wilde, dus bakte ik er vijf.” Na weken van honger wilde Fajah alles weer eten en het liefst ook tegelijk. Het kiezen van een gerecht en het doseren ervan heeft nog lange tijd geduurd. Op de najaarspresentatie van RTL zei Fajah eindelijk weer in een normaal patroon te zijn gekomen.

De komende weken is te zien hoe Fajah het vergaat tussen de andere BN’ers: soapie Ruud Feltkamp, actrice Peggy Vrijens, rapper Willie Wartaal, presentatrice Tess Milne, tuinman Lodewijk Hoekstra, zanger Paul Turner en oud-hockeyster en pokerdiva Fátima Moreira de Melo.

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- BN’ers wacht topjaar schnabbelen in tv-shows
- RTL belooft beste cast ooit bij Expeditie Robinson
- Eddy Zoëy gepasseerd als presentator Expeditie Robinson
- Eddy Zoëy moest helft gage afstaan bij Expeditie Robinson

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Expeditie Robinson 2012: eetproblemen en sneaky plassen

  1. mark

    is bij RTL niet iedere editie Robinson zwaarder dan ooit en iedere talentenjacht beter dan de vorige editie? beetje simpel ;-)

      /   Reply  / 
  2. Mike

    Alles voor de kijkcijfers :p

      /   Reply  / 
  3. Sieneke

    Fajah Laurens is een hoer

      /   Reply  / 
  4. J.v.vliet

    Of ze een hoer is weet ik niet maar die zwarte die zich goed voelt en vrouwen uitmaakt voor chicks die verdient het niet om mee te doen.grote mond en weinig inhoud zoals veel van die figuren

      /   Reply  / 
  5. jammer dat looser Dennis het presenteerd, doe mij maar Eddy, kijkt een stuk leuker!

    Dennis hield het niet vol de vorige Robinson, ging zielig naar huis en hangt nu de popi presentator uit!

      /   Reply  / 
  6. Anoniem

    Ik vind dat Dennis een goede gozer is en hij zegt ook in één van de afleveringen tegen een afgevallen expeditie lid dat zij het beter heeft gedaan dan hij.. Volgens mij heeft Eddy nog nooit mee gedaan met de expeditie… beetje jammer dus Dennis hield het nog altijd langer uit dan Eddy.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Pokeraar Fatima: Expeditie Robinson voorgoed veranderd | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>