‘Geer en Goor met kruising Froger-soap en Over de Vloer’

Volgende week is er een gesprek bij RTL met Gerard Joling en Gordon over de opvolger van Over de Vloer. Dat verklapt Gerard aan RTL Boulevard. “Het is natuurlijk hartstikke leuk als er weer iets zou komen van ons tweeën, maar er is nog niets zeker. Er is een gesprek geweest en er is een idee, pas volgende week is duidelijk of het doorgang kan vinden en contractueel allemaal lukt.” Dat terwijl Gordon in Life4You nog zei dat ‘het geld al overgemaakt’ was. Gerard: “Ik ben nu vrij dus het is voor mij nu wel makkelijker om een beetje te manoeuvreren”, doelt hij op zijn niet-exclusieve contract met SBS 6.

Hoewel Joling niets wil zeggen over het nieuwe programma, is er toch al een en ander bekend.

Albert Verlinde weet namelijk te melden dat het gaat om een soort kruising tussen het bekende Over de Vloer en de Frogers-soap Geen Cent te Makken. “Een soort goed-doel-situatie, mensen helpen, maar het betekent wel dat ze langer op een lokatie zitten dan ergens een dagje naar toe gaan. Dat is wel een probleem van Gerard, die zit het liefst ‘s avonds thuis of wil in elk geval in een vertrouwde omgeving slapen.”

Bij de opnames van Over de Vloer klaagde Joling inderdaad steen en been over de erbarmelijke omstandigheden en gaf hij toe het lekkerst op zijn eigen matras te slapen.

Verlinde denkt wel dat een nieuwe serie met dit duo ‘een knaller’ zou betekenen voor RTL. “Ik denk absoluut dat het zou gaan werken.”

Zie ook:
- RTL werkt aan terugkeer tv-duo Geer en Goor
- Gordon zet zinnen op eigen comedyserie
- ‘Nooit meer Joling en Gordon over de Vloer’
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- SBS en Joling spreken intentie uit voor verdere samenwerking

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Geer en Goor met kruising Froger-soap en Over de Vloer’

  1. Willeke

    Oh dit lijkt me heerlijk! Ga zeker kijken als het komt! Beter dan die barbie-ellende!

      /   Reply  / 
  2. Rob

    Volgens mij was het wel duidelijk dat die uitspraak van Gordon een grap was toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>