Wendy wil ook X Factor; geen vrees overexposure

En opnieuw is er een RTL-gezicht dat zich uitspreekt over een eventueel nieuw seizoen van X Factor. Dit keer is het Wendy van Dijk die in de Vara Gids aangeeft de talentenjacht graag te willen presenteren. Dat terwijl ze eerder liet doorschemeren het te druk te hebben, waarna verschillende boegbeelden zichzelf naar voren schoven. “Overal lees ik berichten over de opvolging van Martijn Krabbé en mij, maar in principe gaan we het nog steeds doen. RTL en producent Blue Circle hebben ons meermalen laten weten dat ze ons als presentatoren willen houden.”

In het gesprek geeft Wendy aan niet bang te zijn voor overexposure.

Want de interviewer merkt op dat het wel heel veel Wendy wordt in het seizoen 2012/13. Wendy vertelt: “IK ga Ushi doen, Ushi the Movie, Moordvrouw, Obese – een terugblik en een nieuwe serie, The Voice of Holland en The Voice Kids. Het is heel veel, ja. Maar gelukkig is Wendy van Dijk in veel verschillende hoedanigheden te zien. De ene keer ben ik Gerda, dan weer Ushi, Bo of Fenna. Waardoor het misschien minder opvalt dat Wendy van Dijk zo veel op televisie is.”

Op de opmerking dat Gordon heeft geroepen dat er te veel Wendy en Martijn bij RTL is, reageert ze: “Ik snap dat hij dat zegt, omdat Gordon X Factor graag zelf zou presenteren.”

Wel geeft ze aan dat haar tv-werk hectisch is. “Plannen is het allerbelangrijkste – dat zegt Linda de Mol ook altijd. (…) Succes heb je niet in de hand, maar een ijzeren discipline en wilskracht zijn wel noodzakelijk. Ik kan veel aan. Als kind draaide mijn leven om dansen. Ik maakte de balletschool schoon om mijn lessen te kunnen betalen. En na de les ging ik thuis nog een uur buikspieroefeningen doen. Vanaf mijn 17de heb ik heel hard gewerkt, onder veel moeilijkere omstandigheden dan nu. Ik was onderdeel van de groep, moest keihard werken voor een karig salaris en vooral mijn mond houden. Het was mijn droom, dus maakte het niet uit. Ik heb mijn kansen zelf gecreëerd. En nu houden mensen rekening met mij en mijn wensen. Dat is luxe.”

Zie ook:
- Erland Galjaard wil Wendy en Martijn op X Factor 2013
- Gerard Joling staat positief tegenover juryplek X Factor
- Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren
- Gordon wil X Factor presenteren, Joling in jury
- Angela: X Factor volledig vernieuwd terug op tv in 2013
- Gordon: Zangwedstrijden na dit tv-seizoen voorbij
- Wie volgen Martijn en Wendy op bij X Factor?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wendy wil ook X Factor; geen vrees overexposure

  1. D

    Je neukertje is zenderbaas, denk dat dit ook meespeelt mevrouw van Dijk!

      /   Reply  / 
    1. r

      @D, jou reactie slaat nergens op, jij bent vast zo’n internettrol.

      laat mevrouw van dijk eens met rust , ze doet het leuk….

        /   Reply  / 
  2. It's Me

    Denk dat het feit dat Wendy torenhoge kijkcijfers haalt véél belangrijker is. Daar draait het uiteindelijk om. Kan wel een zenderbaas als neukertje hebben (jouw woorden) als je vervolgens geen kijkers trekt wordt je alsnog vervangen voor een ander!! Dus dat slaat nergens op.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: RTL in 2013 definitief terug met X Factor | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>