RTL heeft plannen voor dramaserie Katja en Thijs Römer

Katja Römer-Schuurman is momenteel te zien in Divorce en Thijs Römer is één van de hoofdrolspelers in Moordvrouw. Het zou zomaar kunnen dat dit acteursechtpaar in een nieuwe dramaserie van RTL terechtkomt. Dat laat Thijs althans doorschemeren in Life4You. “Er liggen plannen voor een nieuwe serie bij RTL, maar daar kan ik niet te veel over zeggen. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik en Katja dan weer samen zouden gaan spelen.”

RTL 4 investeert net als de publieke omroep stevig in drama van eigen bodem. Dit seizoen gaat het om series als Divorce, Moordvrouw, Aaf, Golden Girls, GTST en De TV Kantine. “Wij gaan daar gewoon mee door”, liet programmadirecteur Erland Galjaard eerder al aan deze blog weten. “Ik geloof dat drama een heel belangrijk onderdeel wordt van de toekomst van Nederlandse televisie. We hebben er veel in gevarieerd en zullen dat blijven doen.”

Doordat RTL al een tijdje de beurs trekt voor drama, krijgt de zender inmiddels ook veel scripts en ideeën aangeboden. “Veel andere makers zien blijkbaar dat RTL een podium voor ze hun idee. We zijn alweer met een aantal nieuwe dingen bezig.”

Zie ook:
- RTL geeft groen licht aan derde seizoen Moordvrouw
- RTL bevestigt tweede seizoen hitserie Divorce
- RTL vraagt Linda de Mol om variant Modern Family
- RTL trok lering uit Golden Girls voor comedyserie Aaf
- Erland Galjaard: Dramaserie Divorce wordt een hit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL heeft plannen voor dramaserie Katja en Thijs Römer

  1. vinn

    Ik snap dat het voor NL moeilijker te maken is maar ze zouden zich een keer moet wagen aan een serie als Vampire diaries voor rtl5. Lijkt mij heel gaaf om zoiets in het NL te zien maar dan moet er wel echt geld in gestoken worden.

      /   Reply  / 
  2. Sven

    RTL, vooral 4 en 7, is goed bezig

      /   Reply  / 
  3. Dkovac

    Vampire diaries in het nederlands dat gaat nooit werken nl kan dat niet het is een goeie serie voor, america maar vampire diaries in het nederlands neee het is mij een van mij favo serie’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>