Groothuizen vindt tijd rijp voor nieuwe Seks met Angela

Volgende maand komt RTL 4 met Een Nieuw Begin, het programma waarin Angela Groothuizen weer aan de slag gaat als presentatrice. En de tv-maakster heeft nog wel meer ideeën. Ze zou maar wat graag een nieuwe reeks van Seks met Angela maken, het programma waarmee ze in de jaren ’90 furore maakte bij de Avro. “Volgens mij is er enorme behoefte aan.”

Angela achtte zichzelf lange tijd te oud om het programma nog te presenteren. “Maar nu ben ik in de leeftijd van Dr. Ruth, dus kan het weer wel”, zegt ze in De Telegraaf. “Ook omdat ik nu weer populair ben bij jongeren. Voor de derde keer in mijn leven, eerst met de Dolly Dots, toen met De Uitdaging en Seks met Angela en nu dankzij X Factor en The Voice, groeit er een generatie met me op.”

Ze heeft al nagedacht over de inhoud van Seks met Angela 2013. “Je begint gewoon weer met de eerste keer. Iedereen denkt dat er zoveel veranderd is, maar hoe jongeren seksualiteit beleven is al honderd jaar hetzelfde. Seks is wel veel meer zichtbaar in de samenleving, maar voor de meeste jongeren wordt het nog steeds zo rond hun zestiende belangrijk. En ze zitten nog steeds met dezelfde vragen.”

Zie ook:
- Angela: Goed artiest nog geen goede coach The Voice
- Angela Groothuizen gunt RTL-kijkers Een Nieuw Begin

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Groothuizen vindt tijd rijp voor nieuwe Seks met Angela

  1. Mark

    Homoseksualiteit
    Ms
    Pornografie
    Zulke onderwerpem

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Ik denk dat je SM bedoeld ipv MS? ……

      /   Reply  / 
  3. Zayn

    Geweldige reclames dit van ArkeFly hoor… Je kunt de tekst links niet eens meer lezend oor die belachelijke baners links en rechts geheel over je scherm. Fijn…
    (Kon dus ook niet eens in eerste instantie deze reactie posten)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>