Angela: Goed artiest nog geen goede coach The Voice

Voor The Voice of Holland worden heel wat artiesten getipt om plaats te nemen in de draaiende stoelen. Ilse deLange, Guus Meeuwis, Jan Smit, Paskal Jakobsen, Bart van der Weide (Racoon), Anouk… alle namen zijn meer dan eens genoemd. Toch is niet iedereen geschikt voor het baantje, weet ex-coach Angela Groothuizen. “Mensen kunnen wel goed zijn, maar dat betekent niet gelijk dat ze geschikt zijn voor The Voice.”

Ze legt uit in Metro: “Nick & Simon, Roel, Marco en ik waren scherp en met ons kon je lachen. het is een uitdaging om weer zo’n team bij elkaar te krijgen.”

Zelf tipt ze Caro Emerald als potentiële coach. “Ik heb haar eens aan het werk gezien bij X Factor en zij zou een fantastische coach zijn. Ze is heel scherp.” Ook prijst ze de internationale carrière van Caro, die tegelijkertijd het baantje in de tv-show in de weg zou zitten. Angela vindt verder Jan Smit en Jacqueline Govaert (Krezip) geschikt.

Caro Emerald heeft in het verleden al laten doorschemeren weinig trek te hebben in The Voice of Holland. Weliswaar kijkt ze graag naar de show, ze vindt het vooral een televisieprogramma, waar het maken van goede tv van primair belang is. Terwijl de kandidaat voorop zou moeten staan, vindt Caro. Ilse en Paskal hebben om soortgelijke redenen al bedankt, Guus heeft weinig trek in de draaiende stoel.

Zie ook:
- Wendy hoopt op Guus en Anouk bij The Voice of Holland
- Na Nick & Simon ook VanVelzen weg bij The Voice
- Albert Verlinde: The Voice moet waken voor overdaad
- Jan Smit heeft wel oren naar The Voice of Holland
- Paskal Jakobsen bedankt voor The Voice of Holland
- Nick Schilder wil Bløf-zanger Paskal Jakobsen als opvolger
- Aderlating voor The Voice of Holland: Nick & Simon stoppen
- Leona redt The Voice of Holland; Johannes verliest
- Ook John de Mol valt over poule-indeling The Voice

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Angela: Goed artiest nog geen goede coach The Voice

  1. vinn

    Als het zo door gaat wordt Angela terug gevraagd! Ben benieuwd of ze het dan doet?

    Trijntje, Marco, Angela en wie? Ik hoop nog steeds op Dinand Woesthoff van Kane

      /   Reply  / 
  2. Lia

    Ik denk dat Nederlandse artiesten nu wel uitkijken om zich aan The Voice te verbinden. In het eerste programma had het nog de pretentie een serieus muziekprogramma te zijn, die pretenties zijn in seizoen twee en drie nergens meer te bekennen. Bij The Voice Kids lijkt het zogenaamde coachen trouwens nauwelijks iets om het lijf te hebben, maar ik weet niet of dat bij de olwassen editie ook zo is.

    Het is zoals Caro zegt: leuk vermaak, maar het gaat uiteindelijk om de kijkcijfers en zoveel geld binnenharken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>