Woedende Johan Derksen wil af van Wilfred Genee

Komt Voetbal International tot een einde? Zo’n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen. Feit is dat Johan Derksen furieus is op Wilfred Genee, zoals donderdagavond te zien was op RTL 7. “VI wil niks meer met jou te maken hebben”, vertelt de scheidend hoofdredacteur. Aanleiding voor het conflict is een stuk onderzoeksjournalistiek over foute declaraties van SC Heerenveen, waar redacteuren weken aan hebben gewerkt. Wilfred Genee trekt dit in twijfel na één telefoontje en dat schiet in het verkeerde keelgat van zijn tv-partner.

Het artikel in het tijdschrift ligt onder vuur, nu de voetbalclub heeft aangekondigd juridische stappen te ondernemen. Al is volgens de laatste informatie van Derksen een kort geding van de baan, iets waar Wilfred nog geen weet van heeft. “Jij weet helemaal nergens van en lult maar een eind weg”, bijt Derksen hem toe.

Of Johan vrijdagavond aanschuift bij het populaire praatprogramma is nog maar de vraag. “Wij zien u morgen weer”, zo sloot Genee de uitzending af. “We hopen dat Johan dan weer een beetje bijgekomen is.”

De twee hebben het vaker met elkaar aan de stok, wat de kracht van Voetbal International is. Maar zelden loopt het conflict zo hoog op als gisteravond gebeurde.

Bekijk de explosie:

Zie ook:
Johan Derksen gewoon aan tafel VI ondanks ruzie

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Woedende Johan Derksen wil af van Wilfred Genee

  1. Peter

    Wat een vervelend ventje kan die Genee toch zijn. Volkomen terecht wat Johan Derksen hier doet. Genee snapt er helemaal geen pepernoot van.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Het is toch al heel lang bekend dat Wilfred Genee een glad iemand is maar Johan Dersen is toch ook niet voor de poes.Om weg te lopen uit het programma is zwak…. jammer! Of zijn het toch kijkcijfers?

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Tja, weglopen is zwak, maar in dit geval begrijpelijk. Valt me juist mee dat dit niet al veel eerder is gebeurd.

      /   Reply  / 
  4. Martino

    Wilfred Genee moet gewoon opstappen.

    Deze man heeft helemaal geen respect voor oudere.

    Deze man kan alleen maar zuigen en zuigen.

    Weg met deze man.

    Martino

      /   Reply  / 
  5. Hedwig

    Is het niet zo dat Johan derksen altijd negatief is? Over iedereen heeft hij wat te zeggen, en ook nog over verschillende takken van sport. Nu het dicht bij zijn eigen hachje komt loopt hij weg.

      /   Reply  / 
  6. boy steenbergen

    Wat een onzin dat jullie genee afzeiken. Als het echt onzin is wat genee zegt kan derksen dat toch met feiten weerleggen dat doet ie niet. Alleen beetje lopen zieken derksen lekker ophoepelen

      /   Reply  / 
    1. Martin

      Nee hij kan dit niet zeggen omdat er nog een afspraak gepland staat tuusen veenstra en vi. Dit weet Genee en toch blijft die doorzeuren. Hieermee geeft die aan dat die totaal geen wet heeft van jourailistiek en dat die gewoon zijn eigen werkgever in diskrediet brengt hiermee.
      G ajij maar eens naar je werk stap naar een krant en breng je werkgever in diskrediet ..dan wil ik wel een szien hoelang jij daar nog werkt!

        /   Reply  / 
  7. Peter

    Derksen benoemt de feiten en heeft hele plausibele argumenten zoals dat hij zich als PRESENTATOR niet moet bemoeien met onderzoeken gedaan door het blad wat de naam draagt van het programma. Daar gaat Genee zijn boekje te buiten.

      /   Reply  / 
    1. Peter Vink.

      Peter je hebt gelijk.
      Wilfred moet presenteren en niet mee lullen met de mensen uit het voetbalwereldje.

        /   Reply  / 
  8. Lia

    Storm in glas water, maar wel goed voor de kijkcijfers. Ik vind Derksen een onuitstaanbare zeurkous.

      /   Reply  / 
    1. Martin

      Ga maar eens publiekelijk je eigen werkgever in diskrediet brengen ..dan durf ik te wedden dan t je snel werkloos bent..dus wie hoepelt dan op?

        /   Reply  / 
  9. Peter

    Het programma kan niet zonder Johan Derksen! Als Wilfred Genee de eer aan zichzelf houdt en ophoudt is er geen man overboord. Er zijn genoeg (en betere) presentatoren die het kunnen overnemen. Zijn we eindelijk van dat hinderlijke gedrag af.

      /   Reply  / 
  10. jean

    Wat sommige vergeten is dat Voetbal International op tv als sponsor Heineken heeft, en niet het blad VI.
    Genee brengt dus niet zijn werkgever in diskrediet.

      /   Reply  / 
  11. martin

    Jean Heineken is sponser ja maar Vi draait voor een groot gedeelkte op voor de productie , input en manuren vandaar dat het progguie vi heet en geen voetbal insite dus hij valt wel degelijk zijn werkgever af en de collegas die ervoor zrgen dat hij elke week nieuwe inf heeft. Dus jouw bericht valt onder de noemer heneetje van lullen zonder een idee :-)

      /   Reply  / 
  12. Jean

    Ik werk hier op mijn werk met heel veel externen van een ander bedrijf. Dat betekend niet dat hun baas ook mijn baas is ;)

    Het heet VI omdat VI ooit de hoofdsponsor was en ze toen de naam verandert hebben.

    ‘t is maar net hoe je er tegen aan kijkt :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>