Johan Derksen gewoon aan tafel VI ondanks ruzie

Wilfred Genee en Johan Derksen zullen vanavond, tegen wil en dank, gewoon weer met elkaar aan tafel zitten bij Voetbal International. Derksen laat aan RTV Rijnmond weten: ‘Ik heb een contract en dat contract heb ik helaas net voor vier jaar verlengd. Ik heb niet zo veel keuze. Ik ga er niet met plezier heen. Ik heb het een beetje gehad met die meneer met dat gedrag.’

Johan Derksen liep gisteravond live op televisie weg nadat hij woedend was op Wilfred Genee. Genee trok tijdens VI een artikel uit het gelijknamige blad in twijfel. Derksen was Genee daarop zat en wilde dat hij niet langer de redactie van Voetbal International bekritiseerde. Vrijdagmorgen zou hij naar de directie van RTL zijn gestapt om te eisen dat Genee niet langer zijn redactie afbrandt.

‘Ik heb het een beetje gehad met die Genee. Hij slaagt er telkens in alle input van de VI-redactie van tafel te vegen. Ik heb geen enkele neiging om welk gesprek dan ook met Genee te voeren’, aldus Derksen bij RTV Rijnmond. Voorlopig zullen er geen redacteuren meer van VI meewerken aan de programma’s van Genee.

Het is niet de eerste keer dat de spanning tussen beide heren – live op televisie – hoog oploopt. Toch is het volgens Derksen absoluut geen toneelstukje. ‘Ik ben een kleurrijke man, maar een slecht acteur. Ik zou meteen door de mand vallen’. De tweede akte van de ruzie is vanavond te aanschouwen.

Voetbal International, 20.30u RTL 7

Zie ook:
Woedende Johan Derksen wil af van Wilfred Genee

1 Reacties // Reageer

One thought on “Johan Derksen gewoon aan tafel VI ondanks ruzie

  1. Jaap

    Derksen heeft volkomen gelijk. Genee wil met zijn arrogante houding snel scoren en doet dat ook nog eens, zeer laag bij de grond, door zijn eigen broodheer af te zeiken. Want zonder VI had Genee daar niet wekelijks meermaals gezeten.

    Onbegrijpelijk dat mensen Genee een goeie vent noemen. Het is ronduit achterbaks wat deze jongen op tv doet. En niet alleen bij VI, bij al zijn programma’s wil hij populair doen ten koste van zijn gasten (Hans Kraay/Gert Jacobs/Danny Nelissen/Jan Boskamp/Erik Hulsenbosch etc.).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>