RTL 5 en Eyeworks in gesprek over dansshow Justin Bieber

De kans is aanwezig dat Justin Bieber zich straks aan RTL 5 verbindt. De zender is in onderhandeling met Eyeworks over Dance or no Dance, dat mede is ontwikkeld door Justin Bieber. Dat bevestigt RTL-programmadirecteur Erland Galjaard aan deze blog.

De Amerikaanse superster wil het tv-programma eerst in Europa lanceren en bij succes uitrollen in de Verenigde Staten. Nederland en Duitsland staan hoog op het verlanglijstje om Dance or no Dance uit te proberen.

Volgens Galjaard past Dance or no Dance beter bij RTL 5 dan RTL 4, ondanks de naam van Justin Bieber. “Paul Cormont is daarover in gesprek met Eyeworks.” Op RTL 4 is bovendien weinig plek voor het format. “Als X Factor een succes wordt, hebben we vijf talentenjachten die in één jaar op de vrijdag geplaatst moeten worden.” Het gaat dan ook om Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now, The Voice of Holland en The Voice Kids. Overigens is Dance or no Dance meer een gameshow dan een talentenjacht – en zou in die hoedanigheid ook op zaterdag kunnen worden geplaatst.

Justin Bieber zal als executive producer aan Dance or no Dance in Europa zijn verbonden, al wordt hij volgens Eyeworks-baas Reinout Oerlemans ook ingezet om kandidaten te werven. Mogelijk krijgt hij ook een rol in het studioprogramma zelf.

Zie ook:
- Justin Bieber sprak videoboodschap voor Reinout in
- Reinout dolblij met tv-show Justin Bieber bij Eyeworks
- Sterren Springen bezorgt Eyeworks recordjaar

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “RTL 5 en Eyeworks in gesprek over dansshow Justin Bieber

  1. Zayn

    Alsof Justin hier in Nederland achter een desk gaat zitten… Gewoon een mooi praatje. In de US zal hij bij succes vast wel plaats nemen. Hier echt niet hoor

      /   Reply  / 
  2. rob

    in juni 2013 begint ek voetbal dus 5 talentenjachten zo als dit seizoen gaan ze al niet doen,als x factor goed gaat scoren denk ik:the voice-the voice kids-xfactor.hollands got talent van af eind augustus denk ik op de zaterdagavond,en dansprogramma op zaterdagavond jan/feb 2014

      /   Reply  / 
  3. Alex

    Ik denk dat Justin Bieber hier enkel zijn naam aan verbindt via zijn management en verder 0,0 met het programma te maken zal hebben. Niet als producer en zeker niet “on screen” (in Nederland).

      /   Reply  / 
  4. Sven

    JB zal zeker te zien zijn in één van de shows. Al is het via Skype of zo……

      /   Reply  / 
  5. gtstfites

    @rob een beetje wakker? in 2013 is er geen ek/wk voetbal

      /   Reply  / 
  6. rob

    ik bedoel 2014 is er voetbal,daarom eindigt het komende tv seizoen al eerder voor rtl!.dus de vraag is of hollands got talent terug komt wel..?/of xfactor? wel.rtl zal anders programeren dan dit seizoen.het dansprogrmma op zaterdagavond of the voice kids is een mogelijkheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>