Bert van der Veer loopt binnen met Jouw Vrouw Mijn Vrouw

Het heeft even geduurd, maar vanavond is dan eindelijk de VIP-versie van Jouw Vrouw Mijn Vrouw te zien. In de eerste aflevering ruilt Bert van der Veer zijn partner Judith Osborn met Melisa, de vriendin van oud-voetballer Andy van der Meyde. “Ik geef geregeld mijn mening over dit soort programma’s. Dus wilde ik wel eens zien hoe het is om er zelf in te zitten”, vertelt Bert. “Verder deden we het voor het geld. Het is gewoon werk.” Een exact bedrag wordt niet genoemd, maar de mediakenner loopt goed binnen met het experiment van een week.

Zijn vriendin Judith vertelt in NRC Handelsblad: “We wilden eerst niet, dus we hebben zo veel geld gevraagd dat we zeker wisten dat ze nee zouden zeggen. Maar toen zeiden ze ja.”

Voor de makers moet het wel eng zijn geweest om bij Bert te filmen. Met zijn jarenlange ervaring als onder andere regisseur ziet hij alles. En wordt zijn raad zelfs opgevolgd. Bert in Metro: “Ja natuurlijk. Als een ervaren, rijpere oudere man als ik met tien jaar Toppop achter de rug en twintig jaar talkshows zegt: zou het snit mooier zijn als.. dan wordt daar wel naar geluisterd.”

De mediakenner is zelf ook verrast. “Kijkers zijn er aan gewend dat handelingen in realityprogramma’s worden onderbroken door deelnemers die vertellen wat er zojuist gebeurd is. Maar als je zelf in zo’n programma zit denk je: wat raar, ik doe iets en nu moet ik naar buiten toe om te vertellen waarom ik dat gedaan heb. Heel geestig om dat aan den lijve te ondervinden.”

Een en ander zou spraakmakende televisie hebben opgeleverd. Bert in NRC: “Op de laatste nacht is er iets gebeurd waar de programmamakers heel blij mee waren. Maar daar mogen we niets over vertellen, contractueel gezien.”

Sowieso mag er weinig inhoudelijks uitlekken. “Maar ik kan je wel vertellen dat ik heel erg blij was dat ik Juudje op zaterdagmiddag weer in mijn armen kon sluiten. Het ging al goed tussen ons, maar op dat moment ging het helemaal goed.”

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Bert van der Veer in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPs
- RTL definitief met Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips
- Sterren weer benaderd voor Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips
- Vip-versie Jouw Vrouw Mijn Vrouw weer gestrand

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bert van der Veer loopt binnen met Jouw Vrouw Mijn Vrouw

  1. Martijn

    Laatste 4 koppels zijn inmiddels ook bekend: Gaston & Marisa , Nelli Cooman & Ronald, Dries & Honoria en Mylene & Fedde.

      /   Reply  / 
  2. Judith de Roo

    Wat is die Bert van der Veer een vies uitziende vent. Ongewassen, vette haren, een smerig gebit (tandwolf?). Bah, wat een viezerd. Zelfs straalbezopen ga je toch met zo’n smeerlap niet naar bed?

      /   Reply  / 
  3. adrie pos

    ik heb heelerg genoten van mijn vrouw jouw vrouw hilarisch en toppunt van decadentie dat judith niet kan koken judith eb bert tesamen een aantrekkelijk stel smaakt naar meer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>