Ewout Genemans straks RTL-presentator?

foto: AvroEwout Genemans is nog tot januari verbonden aan de Avro, maar het zou zomaar kunnen dat hij daarna als presentator opduikt bij RTL. “Het is nog niet concreet, maar ik wil nog zeker wel presenteren als ik straks bij de Avro weg ben.” Volgens Ewout zou dat heel goed iets kunnen zijn wat hij met zijn productiehuis No Pictures Please zelf maakt. En laat hij nu net een goeie klant hebben aan RTL.

Voor de commerciële zender maakt hij al Passie in de Polder, Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan en de binnenkort uit te zenden series Het Zal Me een Rotzorg Zijn (RTL 5) en Echte Penoze (RTL 4).

De afgelopen drie jaar heeft Ewout bij de Avro voornamelijk kinderprogramma’s gepresenteerd. “Ik heb heel gave dingen mogen doen en veel geleerd. Zeker bij een liveshow word je steeds relaxter”, vertelt hij aan deze blog. Het presenteren van kinderprogramma’s en het produceren van spraakmakende, ietwat pikante programma’s ging echter steeds minder goed samen.

Ewout: “Nu wil ik meer programma’s voor volwassenen gaan doen. Als je te lang kinderprogramma’s doet, moet je een stap maken, ik doe dat nu ook rigoureus.” Maar de vraag of hij ook daadwerkelijk bij RTL opduikt als presentator in 2014, blijft nog even onbeantwoord.

Zie ook:
- Ewout Genemans maakt Echte Penoze voor RTL 4
- Ewout Genemans ook naar RTL?
- Ewout Genemans vertrekt bij Avro
- Ewout Genemans vertaalt Intouchables naar RTL 5-show

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ewout Genemans straks RTL-presentator?

  1. Robin

    Misschien gaat Ewout wel naar SBS6

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>