The Voice of Holland: Wordt het Mitchell of Julia?

the voice of holland finale
De finale van The Voice of Holland is er eentje met een moeilijk te voorspellen uitkomst. Er is niet één kandidaat die met kop en schouders boven de rest uitsteekt, of waar je al bijna een muzikale carrière voor kunt uitstippelen. Gerrie, Julia, Mitchell en Jill lijken elkaar niet veel te ontlopen. Toch zouden Mitchell en Julia de beste kaarten voor de overwinning in handen hebben. Al valt het Friesland-effect bij Gerrie Dantuma niet uit te vlakken. Het hielp Johannes Rypma vorig jaar immers aan het zilver.

Mitchell Brunings heeft op social media de grootste aanhang, al in een vroeg stadium gerealiseerd door zijn Redemption Song, dat van RTL Nederland wèl op YouTube mocht blijven staan. En zodoende wereldwijd onder de aandacht kon worden gebracht.

Een bookmaker voorspelt echter weer dat spring-in-het-veld Julia van der Toorn het meest geliefd is bij de kijker, en dus de meeste stemmen gaat binnen halen.

Voor de finale zijn heel wat gastartiesten uitgenodigd. John Newman is de internationale artiest, verder komen Waylon, Mr Probz, Sharon Doorson en Niels Geusebroek naar Studio 22. Daarnaast zingen coaches Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis hun duet.

De finalisten brengen hun huidige single en een opvallende track uit het afgelopen seizoen ten gehore. Ook zingen ze een duet met een van de gastartiesten. Uitsluitend het publiek bepaalt wie van hen de winnaar wordt en met het platencontract en de auto naar huis gaat. Daarbij tellen de donwloads van de singles mee als twee stemmen.

Zie ook:
- Experiment bij The Voice: de crossbattles
- Crossbattles moeten leiden tot eerlijker finale The Voice
- Herhaalt geschiedenis zich met verkeerde finalisten TVOH?
- ‘Finale The Voice met Wudstik, Julia, Mitchell en Vince’
- Coosje, Shirma en Wudstik in 1e liveshow The Voice

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “The Voice of Holland: Wordt het Mitchell of Julia?

  1. BRK

    Teleurstellend seizoen van The Voice of Holland. Twee nieuwe coaches die het niet helemaal zijn, niet zulke bijzondere kandidaten en totaal geen gastartiesten uit het buitenland. Vooral dat laatste vind ik een hele erge tegenvaller. Overigens snap ik totaal niet dat Julia ineens getipt wordt als winnares, want ik vind haar totaal niet bijzonder. Als ik tussen deze zou moeten kiezen, zou ik voor Jill gaan.

    Overigens, Herman: ‘Uitsluitend het publiek bepaalt overmorgen wie van hen de winnaar wordt en met het platencontract en de auto naar huis gaat.’ Overmorgen? Dat mag je wel even aanpassen ;) .

      /   Reply  / 
  2. muts

    Julia heeft verdiend gewonnen toen ze voor eerts op podium stond riep ik al gelijk zei is the voice of Holland en yess ze is het.
    Jill verkrachte het mooiste nummer wat marco borsato heeft gemaakt.
    Ze waren allemaal goed maar julia was de beste.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>