Fons van Westerloo tekent drie jaar bij RTL bij

Nu Fons van Westerloo de overname van Talpa in goede banen heeft geleid, zou het een mooi moment kunnen zijn om op te stappen. Er lonkt immers een vacature bij de Publieke Omroep nu Harm Bruins Slot zijn vertrek heeft aangekondigd. In gesprek met Adformatie laat de RTL-baas weten daar geen belangstelling voor te hebben. "RTL wil dat ik drie jaar bijteken. En dat ga ik doen."

Van Westerloo vertelt in het gesprek verder over de bedoeling van RTL 8, waarvan delen vorige week al naar buiten kwamen. "Die zender wordt eerst enigszins vrouwelijk en daarna getransformeerd tot een meer experimentele, interactieve zender. Het moet ook vooral een kleine zender blijven. Het wordt zeker geen RTL 5."

Het vrouwelijke karakter is gekozen als tegenhanger voor het voetbal dat nu bij RTL 4 komt. Ook is daarvoor gekozen omdat het nu nog te vroeg zou zijn voor een volledig interactieve zender. "Het is nog veel te vroeg voor interactiviteit, en op de grote zenders kan het nog helemaal niet. Jongeren willen het al wel, dus daarin kan zo'n vierde zender voorzien."

De komende zomer zal er veel meer duidelijk worden over de vierde zender en de lichte wijzigingen bij de andere RTL-zenders. Wordt dus vervolgd.

Zie ook:
- Irene Moors vreest thuiszitten na invasie Tien-sterren
- De Mol: Geen mislukking maar opportunity
- RTL-Talpa is een feit. Sterfhuisconstructie vierde zender?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fons van Westerloo tekent drie jaar bij RTL bij

  1. henske van rooy

    wij hopen als fok en vol now live dat dit niet de gouden kooi wordt met al die sex wij willen strijd en geen geneuk de hele dag is dit wat jullie willen dan zijn jullie erger dan talpa schandalig wat daar nu gebeurd lijkt wel porno. dit komt u fons niet ten goede. smerige zooi. laat dan het progamma stoppen. groeten alle streamers

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    yo henske van rooy wat ben jij voor mafketel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>