Nog één keer Desperate Housewives voor de winterstop

Desperate HousewivesPak er maar vast een zakdoekje bij, want vanavond is voorlopig de laatste aflevering van Desperate Housewives te zien. Niet omdat Net 5 geen nieuwe afleveringen meer wil kopen, integendeel, de zender zou niets liever willen, maar wel omdat er geen nieuwe afleveringen meer zijn. Nog niet, althans. We zijn in Nederland zo ver ingelopen op Amerika, dat we nagenoeg gelijk staan. In Amerika verschijnt echter niet elke week een nieuwe aflevering, dus zegt Net 5 even de wacht aan. Dat wordt vanavond dus afscheid nemen van Bree, Susan, Lynette en Gabrielle.
En dat is enorm jammer, want de spanning is in de laatste paar afleveringen flink opgevoerd. Natuurlijk zagen we Gabrielle vorige week van de trap tuimelen, nadat ze overvallen werd door een inbreker – vermoedelijk de geheime buurjongen. Maar we zullen tot vanavond moeten wachten, om er achter te komen of de ongelukkige val ook een miskraam betekent voor Gabrielle.

Daarnaast is er de knipperlichtrelatie tussen Susan en Mike. Het lijkt erop dat Susan het voorgoed verbruid heeft, maar ergens vormen de twee het ideale koppel. En zal Bree tijdig genoeg inzien dat haar aanbidder George een maniakale psychopaat is? Mogelijk krijgen we daar vanavond de antwoorden op, maar ik vrees dat de ontknoping nog wel enkele maanden op zich zal laten wachten.

Zie ook:
- Winterstop Desperate Housewives nadert met rasse schreden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nog één keer Desperate Housewives voor de winterstop

  1. Laura

    OW IS HET ECHT :| TOT HOELANG IS DE WINTERSTOP:o OF WETEN JULLIE DAT NIET

      /   Reply  / 
  2. Birgit

    Shit, is er ineens – onaangekondigd – een dubbele aflevering. Als trouwe kijker neem ik iedere aflevering op, maar zelfs mijn DVD-recorder met ingebouwde tv-gids heeft die informatie gemist, waardoor ik de allerlaatste aflevering dus NIET heb gezien!

    Is er iemand die weet of en waar ik die (herhaling, of online) kan bekijken??

      /   Reply  / 
  3. Herman

    ik heb horen zeggen dat je op mininova heel goed de torrent kunt vinden van deze aflevering, en dan via bittorrent de uitzending kunt binnenhalen. maar dit is een niet-legale vorm, waarschuw ik je even

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>