Erik Zoekt Een Huis aanvulling op bestaande woonprogramma’s

Erik van der HoffAan woon- en verhuisprogramma’s op de Nederlandse buis geen gebrek, daar weet Erik van der Hoff met programma’s als Het Blok en Samenwonen alles van. Toch weet Net 5 met de presentator een nieuw soort woonprogramma aan het bestaande aanbod toe te voegen. Van der Hoff gaat in Erik Zoekt Een Huis naar een buitenlands oord op zoek naar een huis, om te zien of hij daar zou kunnen aarden.
Volgens de makers is het zoeken naar een huis de beste manier om een ander land te leren kennen. Je ziet immers veel van zo’n land, je spreekt er de mensen en je proeft aan het belasting- / woonklimaat. Net 5 zet Erik Zoekt Een Huis overigens zelf in de markt als een reisprogramma.

In de eerste aflevering gaat Van der Hoff op zoek in Curacao. "Ik had zo mijn vooroordelen overgehouden aan een kort bezoek jaren geleden, maar inmiddels heb ik mijn mening bij moeten stellen", zegt de presentator in de Veronica Gids. "Het eiland is echt tien keer leuker dan ik dacht."

Erik Zoekt Een Huis is één van de nieuwe programma’s die Van der Hoff voor Net 5 presenteert. Twee maanden terug tekende hij een driejarig contract met de zender. Vermoedelijk zal hij ook de derde editie van Het Blok gaan presenteren.

Zie ook:
- Net 5 strikt Erik van der Hoff voor nog drie jaar
- Wederom teleurstelling of feestvreugde bij finale Het Blok?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Erik Zoekt Een Huis aanvulling op bestaande woonprogramma’s

  1. Vinolia

    !!!

      /   Reply  / 
  2. M. Maas

    Kan ik de uitzendingen van Erik Zoekt Een Huis op Curacao ergens op internet online nog terugzien?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>