Rel bij Afvallers met Sterren

Ik had het niet verwacht ooit te zeggen, maar wat is De Afvallers met Sterren een aardig programma. Acht bekende Nederlanders doen onder begeleiding van een coach hun best om gewicht te verliezen. Dat gaat de een (Mark Dakriet, Bob Offenberg, Menno Köhler) beter af dan de ander (Rachel Massing, Justine Pelmelay of Renée de Haan). Laatstgenoemde had er deze week tabak van en zette haar coach aan de kant, zo schrijft De Telegraaf.

In de aflevering van woensdag was al te zien dat het niet helemaal boterde tussen de twee. Renée verdenkt haar coach Yneke Vocking er van haar op camera te kakken te zetten. Yneke bestreed dit, voor de camera legden ze het afgelopen woensdag bij. "Ik ben helemaal geen mens met haatgevoelens, als iets bijgelegd is, dan zit het weer goed", zei Renée nog.

Maar laat datzelfde probleem nu net de oorzaak zijn van de breuk tussen de twee. Yneke bestrijdt de beschuldiging natuurlijk. "Ze zocht gewoon een stok om mee te slaan. Ik krijg de klappen. Als je het mij vraagt, heeft ze in het begin wel zin gehad in het programma, maar was ze niet van plan om werkelijk offers te brengen om af te vallen. Dan werkt het dus niet."

Want ja, het afvallen bij Renée gaat niet van een leien dakje. Mondjesmaat gaan de onsjes er af, terwijl haar concullega's tot vijf kilo per week verliezen door een ander eetpatroon en een uitgebalanceerd trainingsschema. Vooral dat laatste kon Renée zich maar moeilijk aan houden.

Renée moet nu op eigen houtje verder, zonder coach. Het lijkt me niet dat ze haar streefgewicht weet kwijt te raken gedurende het programma. Over twee weken is al de finale, spannend!

Zie ook:
- Afvallende sterren willen gemiddeld 26 kilo kwijt
- Zanger Bob (10) op dieet bij SBS 6

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rel bij Afvallers met Sterren

  1. erick

    Sterren? Die term is wel heel erg aan het devalueren als het aan SBS ligt. Ik heb het gezien afgelopen keer. Ik kende slechts een van de deelnemers (die Mark, al weet ik niet waarvan).

    Ze moeten dit nog maar eens nalezen bij SBS (http://nl.wikipedia.org/wiki/Ster_%28status%29 , ik citeer ‘tussen idool en icoon in’).

      /   Reply  / 
  2. elisabeth

    Tja Renee, dat krijg je ervan hé. Je wilt weer graag afvallen, na eerst een maagband te hebben gehad, was je hoop gevestigd op sbs6. En wat blijkt, je moet gaan eten en bewegen. En dat valt tegen. Weet je wat je moet doen, gewoon het vet weg laten zuigen en nog een fles wijn nemen iedere avond en grote hompen kaas wegeten. En vooral blijven zitten, niet bewegen hoor, dan voel je je lichaam.

    Nee Renee, die Ineke is een kanjer, als je ziet hoe zij eruit ziet. En dat op haar leeftijd. Waarom lukt het Mark dan wel. Omdat hij doet wat hij moet doen. Oké hij eet soms te weinig, maar hij valt wel af.

    Ach Renee, een jaar of 30 geleden toen je nog hits had, was je een ster, maar nu, voor mij ben je een vallende ster hoor. En zeker niet volwassen. Nee, meer een dreinend kindje.

    Geniet maar lekker van die troep iedere dag, en vooral blijven zitten. Maar dan ook niet gaan lopen sjoppen hoor, want dat is ook bewegen. Toch raar dat je dat wel kunt.

    Nogmaals Ineke is een kanjer, en jij wilt gewoonweg niet afvallen. De knop is nog niet om. Maar verwijt het alleen jezelf.

    Groetjes Elisabeth

      /   Reply  / 
  3. Angelique

    Je weet waaraaan je begint als je met dit programma gaat meedoen. Als Renee de knop niet heeft omgezet om af te vallen dan lukt het gewoon ook niet en ik vind dat ze dan beter kan gaan stoppen met het programma. Want als je wilt afvallen moet je meer bewegen en gezond gaan eten. Ik vind Ineke ook een Kanjer.

      /   Reply  / 
  4. Gemma

    ik vind het een best raar progamma..

    want wat heeft het voor zin om dit allemaal te zien. hoe mensen afvallen. natuurlijk is het moeilijk om minder te eten als je meer bent gewend. maar alles moet ‘tegenwoordig’ met sterren ofzo. ja dan gaan de kijkcijfers omhoog. ja sorry, ik geloof er niet zo in.
    als mensen proberen af te vallen.. en dan nog gewoon stiekem een koekje niet kunnen laten liggen. dan vertrOuuww je ook niet echt op jezelf. of wel soms. ik bedoel je moet er wel wat voor doen. toch?

    xx

      /   Reply  / 
  5. Tessa

    Pff, wat heb ik me zitten ergeren aan dat mens, ik weet niet eens waarom het een ster is, ken heel haar repertoire niet, maar wat is het toch makkelijk om anderen de schuld te geven!
    Vreselijk, dat soort mensen, ze komt zichzelf wel tegen over een paar jaar, als ze op de ic ligt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>