Tv-kok Rudolph van Veen onder de pannen bij Net 5

Rudolph van Veen komt weer terug op televisie. De kok die bekend werd door Life & Cooking gaat aan de slag op Net 5. Na zijn vertrek bij Life & Cooking maakte hij nog een programma voor RTL, maar dat werd wegens gebrek aan succes van de buis gehaald. Net 5 ziet dus wel potentie in Van Veen en laat hem heel de wereld over vliegen voor The Taste of Life.

Voor het programma gaat Rudolph op zoek naar authentieke ingrediënten en recepten. Daarvoor praat hij met de lokale bevolking van de landen die hij bezoekt. Zo reist hij af naar Dubai, waar hij praat met de lokale chefs en zich laat inspireren door hun culinaire gebruiken. Hierdoor krijgt de kijker een goede impressie van het land, haar gebruiken, en de cultuur. Verder geeft de Meesterkok in iedere aflevering een aantal korte kookdemonstraties.

Net5 noemt het een cross-mediaal programma, wat zoveel betekent dat er niet alleen op televisie iets te beleven valt aan The Taste of Life. Er komen namelijk magazines, kookboeken, masterclasses en een uitgebreide website bij het programma. Miele draagt een belangrijk deel bij aan de kosten van The Taste of Life.

Zie ook:
- Moet Life & Cooking weer op zoek naar nieuwe kok?
- Rudolph van Veen solo: bekend recept of kookinnovatie?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tv-kok Rudolph van Veen onder de pannen bij Net 5

  1. lydia de vries

    Ik vind het kookprogramma van Rudolf erg leuk maar de achtergrondmuziek vind ik vreselijk het klinkt veelste hard en bedreft het hele programma,momenteel kijk ik hier niet meer na zo storend is het,soortgelijke programma worden ook gegeven door travel zenders en dat is een genot om naar te kijken. Dit toont van geen goede smaak om programma’s zo uit zijn verband te halen.

      /   Reply  / 
  2. Petra Roos

    Hallo redaktie en Rudolf, ik kijk net naar de aflevering waarin Rudolf Istanbul bezoekt. Leuk want ik ben er enkele jaren geleden ook geweest met mijn zoon. Je kan er inderdaad erg lekker eten. De Turkse keuken wordt in Nederland erg onderschat. Wat mij echter wel opviel was, dat Rudolf zei dat bij ons eigenlijk de verse ansjovis niet bekend is. Nou dan moet hij in juni maar eens naar Bergen op Zoom komen en het beroemde aaa-mnu komen eten.Aaa staat voor verse asperges, verse ansjovis en verse -echte Bergse- aardbeien. Alles vanaf Bergse grond. Wel is het zo, dat het een goed voorjaar moet zijn, wil er hier verse ansjovis gevangen kunnen worden, dmv. weervisserij. Groetjes van Petra

      /   Reply  / 
  3. h.ter stege

    een zeer goed progamma,maar zou graag de recepten kunnen lezen van rudolf.

    waar kan ik die lezen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>