Brute verkrachting in nieuwe aflevering Desperate Housewives

Het is zover, Net 5 begint aan elf nieuwe afleveringen van hitserie Desperate Housewives. En in de eerste aflevering is het meteen raak: een brute verkrachting, bovendien eentje die je niet snel ziet aankomen: Alma maakt namelijk misbruik van haar ex-man Orson. Bree, de nieuwe vrouw van Orson, ontdekt het misdrijf net te laat. Opfrissertje nodig?

Het is ook allemaal niet ideaal, telkens worden we gevoed met een handvol afleveringen en dan verdwijnt de serie weer voor een x aantal maanden van de buis. Oftewel: hoe zat het ook alweer?

Orson en Bree
Orson en Bree zijn recent gelukkig getrouwd, ook al zijn al Bree's vriendinnen niet gelukkig met de situatie, al is het maar om Orsons schimmige verleden. Lange tijd werd hij er van beschuldigd zijn eigen vrouw te hebben laten verdwijnen, maar deze ex, Alma, dook opeens op. Het bleek dat ze zelf verstoppertje speelde en bewust daarmee haar man in problemen bracht. Ook nu speelt ze smerige spelletjes. In de laatste aflevering die Net 5 uitzond, ontdekte Bree bijvoorbeeld een zooitje tanden die alles te maken hebben met de zogenaamde verdwijning van Alma.

Lynette en Tom
Lynette bekommert zich nog altijd om manlief Tom, die zijn eigen Italiaanse restaurant van de grond probeert te krijgen en daarbij tegen allemaal problemen en kinderziektes aanloopt. Hij is evengoed te trots om Lynette om hulp te vragen, wat hun financiële situatie en hun huwelijk in problemen brengt.

Gabrielle en Carlos
Gabrielle had te maken met een stille aanbidder. Ze dacht lange tijd dat het haar ex-man Carlos was, maar het blijkt om Zach te gaan, de zoon van Mike die steenrijk is geworden door een erfenisje. Gabrielle weigert serieus op de avances in te gaan.

Mike, Susan en Edie

Mike kampt nog altijd met geheugenverlies. Hij is er intussen achter dat het lekkere hapje Edie niet zijn ideale vrouw is en beseft dat Susan het wel goed met hem voorheeft. Mike is echter in de gevangenis belandt doordat hij een moordwapen probeerde te verdoezelen. Onduidelijk is of Mike die moord echt gepleegd heeft, of dat iemand hem er probeert in te luizen. Heel veel afleveringen terug werd Mike immers met opzet aangereden door Orson, wat resulteerde in een coma en het daaruit voortvloeiende geheugenverlies.

De pubers van Wysteria Lane

Susan maakt zich tot slot grote zorgen om haar dochter Julie, die via Edie aan de pil wist te komen met als doel veilig te kunnen seksen met de neef van Edie: Austin. Austin bleek alleen niet oprecht in zijn gevoelens en deelt ondertussen ook de lakens met Danielle van de Kamp, dochter van Bree en vriendin van Julie.

Desperate Housewives, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Desperate Housewives seizoen 3: hoe zat het ook alweer?
- Nog heel lang Desperate Housewives
- Aflevering gemist van Desperate Housewives?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Brute verkrachting in nieuwe aflevering Desperate Housewives

  1. Joris

    leuk dat je het verklapt voordat de aflevering op tv is geweest. bedankt.

      /   Reply  / 
  2. Lisa

    Lees t dan gewoon niet,

      /   Reply  / 
  3. ??????????

    stompzinnige soapserie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>