Dit zijn de kandidaten van Undercover Lover 2007

Volgende week is het zover, dan begint Veronica aan het tweede seizoen van Undercover Lover. Zappen stelt alvast de kandidaten aan je voor.

En om het geheugen op te frissen: Undercover Lover is een soort Temptation Island, maar dan anders. Vijf stelletjes laten zich splitsen. De ene helft wordt op een eiland gedropt vol begeerlijke vrijgezellen, de andere helft kan vanuit een villa verderop toekijken via camerabeelden.

Tot zover geen verschillen. Doel van de partnerhelften op het eiland met vrijgezellen is niet alleen de verleiding weerstaan, maar ook de schijn ophouden dat je vrijgezel bent. Het constante spanningsveld is natuurlijk: hoe ver willen de kandidaten gaan in dit spelletje? De uiteindelijke winnaar vangt 100.000 euro.

Vijf stelletjes willen hun relatie op deze manier wel op de proef stellen.

De stelletjes:

Bas en Ivette
Ze kennen elkaar nu een jaar. Bas wil van de winst graag een auto kopen, Ivette voelt meer voor een romantisch weekendje Milaan om dan flink te shoppen. Ivette moet toekijken hoe haar Bas het eiland met vrijgezellen opgaat. Handjes vasthouden mag en een kus is ook okay, zelfs met de tong. Maar bij elkaar slapen of ander lichamelijk contact?

Frans en Lotte
Al twee-en-een-half jaar een gelukkig stel. Hun droom is om een wereldreis te maken. Maar daarvoor is wel de 100.000 euro van Undercover Lover nodig. Frans is de geluksvogel die het spel mag gaan spelen. Van Lotte heeft hij duidelijke restricties gekregen: lichamelijk contact tot op zekere hoogte is ok, zoenen liever niet. Frans gaat het dus erg lastig krijgen om de schijn op te houden.

Patrick en Malou
Patrick en Malou hebben grote wensen. Malou studeert rechten en wil uiteindelijk bij een advocatenkantoor in Rotterdam terechtkomen. De ton die Veronica beschikbaar stelt, zal dan ook opgaan aan de studie, een auto en een verhuizing naar de havenstad. Malou is degene die mag bewijzen dat de 2-jarige relatie niet voor niets is geweest. Van Patrick mag ze ver gaan: bij elkaar in bed liggen, aan elkaar zitten en zoenen is geen probleem.

Hanne en Jo
Dit Vlaamse stel heeft de langste relatie van alle vijf koppels: drie jaar en drie maanden. Ze dromen van een stukje bouwgrond om een eigen woning te bouwen en samen oud te worden. Hanne heeft een eigen massagesalon, Jo droomt van zijn eigen fitness-centrum. De do's: samen slapen (zonder sex), kus op de wang, massage en handjes vasthouden.

Dennis en Shahila
Hij is salsaleraar, zij is model. Als model staat ze al in lingerie op de gevoelige plaat maar ook artistiek naakt is geen probleem voor Shahila. Zij wil wel graag een paard cadeau van haar vriendje, Dennis bouwt liever een huis van het prijzengeld. In tegenstelling tot de andere koppels hebben Dennis en Shahila geen strikte afspraken gemaakt, beiden zouden wel weten hoe ver ze mogen gaan. Oei!

En tegen wie moeten zij het opnemen? Maak kennis met de verleiders!


Alexander, mannequin


Sinja


Magalie, dol op spelletjes spelen en verleiding


Kelly: 'Verliezen is geen optie'


Fen, studeerde praktische psychologie en zegt het meteen door te hebben wanneer iemand liegt.


Stephanie, een soort Lara Croft

Zie ook:
- Undercover Lover voorbij, Veronica blijft verleiden
- Nieuw gezicht voor verleidingsprogramma's Veronica
- Temptation Island: Wie is dit keer de prostituee?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit zijn de kandidaten van Undercover Lover 2007

  1. Magali

    oneee he een verleidster met mijn naam… das niet fijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>