Rechter censureert Peter R. de Vries, aflevering zondag geschrapt

Een fikse tegenvaller voor Peter R. de Vries. De rechter zette vandaag een streep door zijn item over een vermeende pedofiel, dat aanstaande zondag vertoond zou worden. Het gaat om beeld- en geluidsfragmenten van Bas R., die al eens werd veroordeeld tot een taakstaf en een verplichte behandeling na jarenlang misbruik van een minderjarige jongen.

Peter R. de Vries kwam nieuwe feiten tegen en wilde deze openbaren in zijn tv-programma. Nu zendt hij wel vaker omstreden beelden uit en de gang naar de rechter is hem niet vreemd. Vaak werd De Vries echter in het gelijkgesteld, en dat is nu dus niet het geval.

De Vries gaat in hoger beroep tegen de uitspraak. Als gevolg van het kort geding is er zondag geen nieuwe aflevering van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever te zien. De Vries maakt een kort statement, een week later is er pas de eerste aflevering te zien.

Zie ook:
- Steve Brown wil op sollicitatiegesprek bij Peter R. de Vries
- Peter R. de Vries zwicht niet voor het avontuur

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rechter censureert Peter R. de Vries, aflevering zondag geschrapt

  1. in den bosch

    waarom een uitzending over pedofielen ?
    die gasten worden toch niet door de politie aangepakt , mijn dochtertje is zelf ook misbruikt en heb natuurlijk aangifte gedaan , maar na alles wat we hebben meegemaakt voelen we ons dader in plaats van slachtoffer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>