Nieuwe maandagseries van Net 5: Related en Rules of Engagement

Net 5 heeft zichzelf aan het begin van de week goed op de kaart weten te zetten met series als Grey's Anatomy, What About Brian en Desperate Housewives. De maandag en dinsdag blijven typische serieavonden met deze week een boel nieuwe titels. Op de late avond krijgen we er vandaag Rules of Engagement en Related bij.

Rules of Engagement is sinds begin dit jaar op de Amerikaanse televisie te zien en een redelijk succes. Het gaat over een vriendengroep die verwikkelingen meemaken op het gebied van vriendschap en liefde. De comedy is mede geproduceerd door grapjas Adam Sandler. Bij hem geldt: daar houd je van of je verafschuwt het. Een tussenweg is er niet. Dat gaat mogelijk ook op voor Rules of Engagement.

Related is een dramaserie die draait om de vier zusjes Sorelli. In de serie maken ze de nodige veranderingen mee op het gebied van carrière en familie. De één wordt moeder, de ander krijgt promotie en weer een ander moet op zoek naar ander werk of een ander vriendje. Related was in andere landen niet echt een succes, zodoende is er maar één seizoen van gemaakt.

Rules of Engagement, 23.05 uur, Net 5
Related, 23.35 uur, Net 5

Zie ook:
- Nieuwe series voor vrouwenavonden Net 5
- Net 5 krijgt twee vrouwenavonden

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe maandagseries van Net 5: Related en Rules of Engagement

  1. Valpa

    komen wel erg laat.. ik ga vanavond toch gewoon voor de co-assistente

      /   Reply  / 
  2. Sib

    t komt wel erg laat idd, als t eerder zou komen zou ik t zeker volgen..! T lijkt me namelijk een erg leuk serie.. ik heb zelf ook 4 zussen.. dus is wel grappig dan!

      /   Reply  / 
  3. Pascale

    Ik vind related echt heeeeel erg leuk! ik heb het gister avond voor het eerst gezien & ik vind het echt een top serie die 100% mag blijven! Ik vind het wel jammer dat het zo laat komt, doordeweeks, ik moet gewoon vroeg op de volgende pchtend dus ik zal het neit altijd kunnen kijken en dat vind ik wel heel erg jammer :(

      /   Reply  / 
  4. Suus

    Ik vind het dus echt jammer dat er maar 1 seizoen van is, ik vind Related de leukste serie tot nu toe. Ik lach me dood. Maar helaas.

      /   Reply  / 
  5. stephanie

    RELATED: echt zo leuk ik heb het gezien om NL2 geloof ik en afgelopen vrijdag of zaterdag ochtend op net 5 het is zo onwijs leuke serie. maar wanneer komt het nu weer ik kan het nergens vinden aaaaaaaaaaaaaaaaaaah help.

      /   Reply  / 
  6. marieke

    superleuke serie,grappig en herkenbaar Ik ga zeker kijken. Wel onwijs jammer dat er maar 1 seizoen van is gemaakt :-(

      /   Reply  / 
  7. Layla

    Related is echt een super leuke serie, jammer dat hij nu op de middag word vertoont en niet zoals alle andere chick flicks op de dinsdag avond!!want daar hoort deze sri cht tussen!!!

      /   Reply  / 
  8. lizzy

    heeft net 5 alle afleveringen van Relatedal uitgezonden, want ik vind het een ontzettend leuke serie en wil graag alles zien !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>