Grey’s Anatomy in maart terug op Net 5

Fans van de Amerikaanse hitserie Grey's Anatomy zijn behoorlijk op de proef gesteld, maar Net 5 gaat nu toch de uitzendingen hervatten. In maart is de eerste aflevering van seizoen 4 te zien bij de zender. Het is dan bijna een jaar geleden dat we de belevenissen van Meredith Grey voor het laatst op Net 5 zagen. Het was de bedoeling om al eerder aan het nieuwe seizoen te beginnen, maar door de staking van de scriptschrijvers in Amerika is dat opgeschort.

De staking is nog niet voorbij, maar her en der wordt al wel weer onderhandeld. Al enkele maanden staken de mensen in Hollywood, waardoor talloze talkshows en series stil zijn komen te liggen.

Van Grey's Anatomy liggen nu nog elf afleveringen op de plank. Wanneer Net 5 deze er in één ruk doorheen jast, zijn we dus in mei alweer klaar. Hopelijk is de staking in die maand alweer voorbij, zodat er nieuwe afleveringen aan zitten te komen.

In februari komen de dames van Desperate Housewives overigens alweer terug bij Net 5. Ook deze serie is getroffen door de staking. Van Desperate Housewives hebben we nog tien afleveringen tegoed, daarna is ook daar de koek op.

Zie ook:
- Halfzusje Meredith vast karakter in Grey's Anatomy
- Huwelijk en zelfmoord in laatste Desperate Housewives
- Staking scriptschrijvers VS muurvast, talkshows komen wel op gang

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grey’s Anatomy in maart terug op Net 5

  1. Nicole

    hehe..
    Eindelijk komt mijn favo serie weer op de buis! Ik kan niet wachten!
    Moet wel zeggen dat ze ons wel erg lang hebben laten wachten, bijna een jaar!

    Groetjes,

    Een grote Grey’s fan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>