K2 Zoekt K3 met Beau van Erven Dorens

Het is een vraagstuk dat medialand al wekenlang bezighoudt: wie gaat toch K2 Zoekt K3 presenteren? SBS 6 houdt de lippen stijf op elkaar. “Er is een belangrijke rol weggelegd voor de jury”, vertelde programmabaas Tina Nijkamp onlangs nog. Vandaag wordt er iets meer duidelijk. Nog altijd weten we niet wie straks de liveshows gaat presenteren, wel is duidelijk dat Beau van Erven Dorens zijn medewerking verleent.

Beau verzorgt namelijk de voice-over bij de zoektocht naar de nieuwe zangeres van de meidengroep. We weten allemaal dat hij dat heel geestig kan doen, kijk de afleveringen van Echte Gooische Meisjes er maar op terug.

Vierduizend Nederlandse en Vlaamse gegadigden hebben zich voor de audities aangemeld. Allemaal hopen ze kans te maken op die ene felbegeerde plek in de meidengroep. De winnares van K2 zoekt K3 is immers verzekerd van een glansrijke carrière, samen met Karen en Kristel. Zij zijn al meer dan tien jaar zeer succesvol in Nederland en België.

SBS maakt verder bekend dat Fruitella de sponsor is geworden van K2 Zoekt K3. We kunnen dus lekker smakken en kauwen tijdens het kijken naar de zoektocht. De eerste aflevering is aanstaande zaterdag te zien.

Zie ook:
- Opgewarmd voor Popstars, nu opwarmen voor K2 Zoekt K3
- Presentator K2 Zoekt K3 nog even geheim
- Niet de Tros maar SBS 6 zoekt zangeres K3
- Sonja Silva ronde verder in K2 Zoekt K3

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “K2 Zoekt K3 met Beau van Erven Dorens

  1. casper

    Hhhm,
    Misschien kunnen ze het wel wat eerder uitzenden?
    6 uur ofzo, dan hebben ze tenminste kijkcijfers.
    100000 kinderen misschien.

      /   Reply  / 
  2. Joran

    Inderdaad, ze konden bijvoorbeeld beter om half 8 beginnen tot half 9, en niet tot 10 uur door gaan. Ze willen er een familie show van maken, jammer dat de kleintjes er niet naar mogen kijken.

    Verder begrijp ik de jury niet echt, Patty en Marc hebben geen enkele banden met K3, hoe kunnen hun nou zien of ze in het straatje passen van K3?

      /   Reply  / 
    1. Shania

      Patty zat in een soortgelijek damestrio & Marc Forno is een dans coach :P

        /   Reply  / 
  3. michel

    Wat nou 20.00u telaat? Zaten jullie vroeger nooit op Vrijdag en Zaterdag lekker gedouched in pyjama op de bank met cola en chips en dast je dan De mini playbackshow of Geef nooit op ging kijken?

      /   Reply  / 
    1. Joran

      Zeker wel maar K3 is toch meer voor de doelgroep 0 tot 10, en niet 10+

        /   Reply  / 
      1. michel

        Denk dat muziek van k3 tijdloos is (word ook gedraait in uitgaansleven) Daarbij komt dat dat deze talentenjacht ook voor 10+ ook leuk is om naar te kijken.

          /   Reply  / 
  4. Sandra

    Idd in de jaren 90 was op 20.00u altijd de Mine playback show of Geef nooit op.
    Die programma’s heb ik bijna elke week gekeken, dat was nog eens goede televisie.

      /   Reply  / 
  5. el-g

    zat gister Reportage te kijken op SBS 6 en zag ook weer zo’n banner door beeld heen komen van K2 zoekt K3

      /   Reply  / 
  6. blake

    Kom op Beau dit is het programma waar je al zolang
    op zit te wachten, GRIJP JE KANS JE KUNT HET!

      /   Reply  / 
    1. michel

      Beter lezen! Hij is alleen de voice over! Presentatie is in handen van bijna zeker Koen Wauters en ? dat is de vraag! Wie is deze dame waar SBS zo geheimzinnig over doet? iemand uit de eigen stal? Of is er nog een trasfer gaande in Showbiz land? Misschien Lieke van lexmond of Elize. Maar ook Kim-Lian, Sita, Vivienne van Assem en Terence Scheurs blijven mogelijk. uit de eigen stal vind ik Natasja Froger het meest geschikt.

        /   Reply  / 
      1. blake

        onge8 of hij de presentatie doet of alleen de voice over is, hier kan hij toch ook op zitten te wachten

          /   Reply  / 
      2. Shania

        Natasha is een strakgetrokken zielig wijf…

          /   Reply  / 
  7. vinn

    @ Joran: Patty is juist goed gekozen, ze zat zelf in een meidengroep LUV. Ze kan dus goed beoordelen of het nieuwe meisje er tussen past en ten slot kan iedereen in de jury plaatsnemen ik kan ook wel horen of iemand kan zingen of niet

      /   Reply  / 
  8. Zo

    ik zou me stem niet willen verlenen aan zo’n kinderprogramma, dit zal ook flop nummer1 worden van het nieuwe seizoen, het is notabene gewoon een kinderprogramma, ik weet zeker dat 99% van de doelgroep ( ik zou zeggen 20-49) niet geintereseerd is in die oja lee lee troep van k3.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      audities zullen veel ramptoerisme trekken. liveshows gaat idd spannend worden

        /   Reply  / 
    2. michel

      Dit kan best gaan scoren. Ik denk dat Wat zegt Nederland met Jack Spijkerman (zoiezo) en Let’s dance de grote flop van komend tv seizoen gaan worden.

        /   Reply  / 
  9. RJ

    Whaaaaa en daar is tie voor bij RTL weggegaan? En dan die ordinaire Patty Brard…. wat heeft zij in vredesnaam met K3 te maken?

      /   Reply  / 
    1. Shania

      ZE ZAT OOK IN EEN MEIDENGROEP..jezus..O_o

        /   Reply  / 
      1. RJ

        je gaat dat ordinaire LUV uit begin jaren 80 toch niet vergelijken met K3 dat zich specifiek op kinderen richt? Dat maakt haar echt niet gekwalificeerd!

          /   Reply  / 
  10. Artikel Mediacourant. Nog 4 dagen

    Goed zo Beau. Van Dancing With the Stars naar voice-over van een K3 programma en presentator van een Veronica programma.

      /   Reply  / 
  11. casper

    Bij SBS zitten altijd dezelfde…

    Patty Brard ( Wie ben ik, Uri Geller, Shownieuws, Sterren dansen op het ijs)
    Henk Jan Smits ( Popstars, Hollands got talent)
    Gerard Joling (sterren dansen op het ijs, Holland’s got talent, Wie ben ik?, So You Wanna Be a Popstar? Popstars)

    In elk programma zit 1 van deze presentoren…
    Ik vind ze niet echt veel presentators hebben.. Rtl heeft bijvoorbeeld:

    Linda de Mol
    Robert ten Brink
    Wendy van Dijk
    Gorden
    Albert Verlinde
    Winston gersta(nogwat)
    Froukje de Both
    Carlo Bozhard
    Irene Moors
    Ron Bransteder
    Die neger Williams
    (Jamai)

    Dat is toch de top van RTL, toch echt veel groter dan SBS. Ik denk nu SBS Beau heeft, ze hem in elk programma zetten, al is het maar als voice-over.
    In elk programma hoor je hem en over tijdje zijn we Beau zat. Net zoals Piet Paulusma, niets is vervelender dan het weer bericht van die onverstaanbare Friese eikel.

      /   Reply  / 
    1. michel

      Ik vind het juist leuk bij Sbs dat ze hun presentatoren als een club naar buiten brengen. Bij Rtl heb ik dat gevoel helemaal niet en komt zelfs af en toe gemaakt en koud en kil over (niet allemaal hoor) Verder kan je zeggen wat je wil over Piet maar, hij heeft het meestal wel goed!

        /   Reply  / 
      1. Zo

        jij bent dan ook de enigste die het leuk vind dat sbs een clubje heeft, elk programma bij sbs heeft een verband met elkaar. UIN is samengesmolten met SP en daar kwam RMV. PS is gewoon hetzelfde als uri geller maar dan met een ander genre. Kettingreactie is gewoon dominoday maar dan met grote dingen. Sbs heeft eigenlijk ook maar 2 duo’s, nance en gerard en tooske en geer/viktor, terwijl je een elemieke vermolen in huis hebt. verder zijn sbs programma’s een beetje gericht op de grote massa. De eninge echte unieke is Peter r de vries. Voor de rest doet iedereen daar hetzelfde. Rtl heeft bijvoorbeeld uniekelingen zoals linda de mol, wendy van dijk, martijn, lieke, derksen en wilfred, carlo en irene, robert ten brink en humberto. Sbs moet elk programma afzonderlijk gaan maken ipv elke keer geer tooste en patty

          /   Reply  / 
        1. michel

          SBS mag inderdaad best wel wat meer presentatoren in huis halen maar, zeg alleen maar dat het mooi is dat ze als een club naar buiten treden. En ik ben niet de enige die dat leuk vind. VERONICA deed dit ook altijd in de jaren 80 en 90 toen ze nog zelfstandig waren en dat was altijd heel goed. Jammer dat SBS niet wat meer doet met deze zender. Verder is het ook jammer dat RTL niet meer het zelfde gevoel uitstraald als in de jaren 90. (Wel moderner natuurlijk) Iedereen zit het altijd maar, op het hemelen en ik zeg niet dat SBs heel goed is maar, RTL is ook zeker niet meer wat het geweest is. Leukst en meest vernieuwd is op dit moment NED3!

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>