Familie Jackson werkt mee aan SBS-programma: Move Like Michael Jackson

Hoe lang blijft Michael Jackson nog een hype? SBS 6 gokt dat de gekte nog wel even aanhoudt, getuige de programmering van het voorjaar van 2010. Dan komt de zender met Move Like Michael Jackson, een zoektocht naar de beste Jackson-imitator op dansgebied. Familie en bekenden van Michael verlenen hun medewerking aan het programma.

Niemand minder dan Jermaine Jackson, bekendste broer van Michael, en choreograaf Lavelle Smith Junior zullen onder andere plaatsnemen in de jury om de optredens van de deelnemers op waarde te schatten. Jermaine is blij dat de talentenjacht naar Nederland komt: “Michael was een briljante danser die mensen wereldwijd heeft geïnspireerd om zijn moves onder de knie te krijgen en hun eigen dansroutines te creëren. Ik ben erg opgewonden en verheugd om deel uit te maken van deze show en ik zie er erg naar uit om de meest getalenteerde en inspirerende dansers van Nederland te vinden.”

Move Like Michael Jackson is bedacht door Tuvalu Media en is al aan de Britse en Nederlandse markt verkocht. 2Waytraffic zal samen met Sony Music (de platenmaatschappij van Michael) zorgen voor de internationale uitrol van het format.

Het lijkt een briljante zet van SBS 6 te zijn, zeker door de medewerking van de mensen om Michael heen. Is dit de geboorte van een nieuwe internationale tv-hit?

Zie ook:
- So You Think You Can Dance goes Michael Jackson
- Vanavond op SBS 6: Mijn Vriend Michael Jackson (film Uri Geller)

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Familie Jackson werkt mee aan SBS-programma: Move Like Michael Jackson

  1. Stephen

    Zou inderdaad een hele grote hit kunnen worden wereldwijd. Het programma lijkt mij niet zo heel boeiend, waarschijnlijk lijkt het te veel op X Factor en gelijke programma’s… Jammer. Als het meer de aanpak van So You Think You Can Dance zou zijn, zou het daarentegen nog best leuk kunnen uitpakken.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Briljante zet? Wat een lof voor een idee waarvan de uitvoering nog geheel onbekend is. Kijken naar mensen die MJ nadoen lijkt me toch niet erg lang boeiend, behalve voor de trouwe SBS6 kijker die op deze zender alles briljant vindt en zelfs zonder morren 10 weken naar audities van Popstars kijkt.

      /   Reply  / 
    1. ramon

      Zijn het maar 10 weken, jammer ik dacht 20 ;-)

        /   Reply  / 
  3. JB

    Dacht dat de BBC het het eerst had gekocht?

      /   Reply  / 
  4. jp

    Lijkt me wel leuk programma, alleen niet bij SBS. Dan krijg je weer kandidaten van 0 tot 88 jaar, want iedereen mag meedoen. Daarnaast zit er vast weer een mystery mask Micheal Jackson in ofzo. Wordt het waarschijnlijk gepresenteerd door meneer Joling, die een te kort aan programma’s heeft volgens SBS. Om nog maar te zwijgen over de irritante manier van promoten die weer voorbij gaat komen als ik een film op SBS wil kijken. Nee ik volg de BBC-editie dan wel!

      /   Reply  / 
  5. Jakob

    Ik heb me net opgegeven!

      /   Reply  / 
  6. Samantha

    Jezus…sbs wil écht áltijd alles hebben..ik vind het wel vervelend worden hoor, dit is toch meer een RTL progamma..:S

    Of iets leuks voor de Tros

      /   Reply  / 
  7. Richard

    Deze show gaat wel aanslaan omdat er al 2 grote sterren in de jury zitten. Dit programma zal dan ook nog de extra grote promotie krijgen;)

      /   Reply  / 
  8. m

    Vrees dat de hype nu al redelijk geluwd is .

      /   Reply  / 
  9. Mart

    tja, wat moet ik hier nou van vinden.

      /   Reply  / 
  10. Zo

    DIT GAAT EM NIET WORDEN

      /   Reply  / 
  11. Laatbloeier

    Wel leuk om een keer naar te kijken, maar denk niet dat het een hit wordt.

      /   Reply  / 
  12. Topmodel

    lijkt me leuk, maar zou niet door gerard gepresenteerd moeten worden. Andere jurylid ia natuurlijk henk jan en een vrouw dus weer patricia? Gisteren Geer gezien in onderbroek terwijl toen een leuke optreden te zien was. Film liever die mensen hun weinige tv momenten als zanger m/v, dan continue Gerard. Nance gaat nog wel.

      /   Reply  / 
  13. luuk

    zou het wel leuk vinden als boris of zo het gaat presenteren

      /   Reply  / 
  14. Pingback: Tv-oorlog: SBS en RTL met zoektocht Michael Jackson | Zappen

  15. Pingback: Tv-oorlog: SBS legt RTL-naam Mijnnaamismichael.nl vast | Zappen

  16. celeste de witt

    lijkt me echt cool ik heb me in geschreven ben pas 12. ben grote fan van michael jackson. en ik kan best veel moves van hem. en ik wens anderen die ook meedoen veel succes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>