Uri Geller: mindblowing act met controversiële bekendheid

Het is 99,9 procent zeker dat Uri Geller aanstaande vrijdag zijn ‘mindblowing’ act gaat uitvoeren in De Nieuwe Uri Geller. Al weken kondigt de mentalist iets spectaculairs aan. Gisteren lichtte hij een tipje van de sluier. Voor de act heeft hij een controversiële bekendheid uitgenodigd welke voor mentaal vuurwerk gaat zorgen. Een hypnose-act met Joran van der Sloot? Geert Wilders? Ayaan Hirsi Ali?

In de liveshow van gisteren moest magneetvrouw Joke het spel verlaten. Zij werd via een wildcard door Uri Geller in de liveshows gebracht, omdat hij iets heel bijzonders in Joke ziet. Het ‘lepelvrouwtje’ – zoals haar bijnaam luidt – demonstreerde opnieuw hoe ze zonder enige moeite lepels en vorken op haar lijf kon laten plakken. Ondanks het lyrische commentaar van Uri kreeg ze geen vrijstelling – en het publiek bracht te weinig stemmen op Joke uit.

Verder was er de stunt met ‘medium’ Patty Brard. Patty concentreerde zich op een steen die vervolgens – zonder dat ze het zag – ergens werd verstopt in het publiek. Patty liep vervolgens in een slordige twee minuten naar de persoon onder wiens stoel de steen lag verstopt. Noem me naïef of goedgelovig, ik was toch wel erg onder de indruk van deze act.

Daarnaast mijn complimenten voor Rinke. Ik vond hem altijd maar een vervelend mannetje met slappe acts. Maar nu hij duidelijk heeft geoefend op zijn intonatie is dat vervelende er wel af. En de hypnose-act met Geert Hoes was erg vermakelijk en geloofwaardig om naar te kijken.

Zie ook:
- Bewijsmateriaal (?): Sittah = She-Mask (video)
- Uri Geller broedt op spraakmakende act
- De Nieuwe Uri Geller: diskwalificatie Kevin, magneetvrouw terug
- Kijkcijfers vrijdag: Uri Geller en De Munk-soap krabbelen op

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Uri Geller: mindblowing act met controversiële bekendheid

  1. Frank

    Wat ik niet snap.. Voor Joke was tijdens de eerste liveshow geen tijd meer. Ze zou terugkomen in de tweede, maar ook daar zat ze niet in. Pas in de derde liveshow (gisteren) was ze weer te zien. Daardoor is ze automatisch een ronde verder gekomen, in tegenstelling tot de andere kandidaten. Is dat niet vreemd?

      /   Reply  / 
  2. mijn menig is ook waar

    Grappig dat ze uitgerekend volgende week de mindblowing act hebben, precies als RTL4 met de liveshows van XFactor begint…

      /   Reply  / 
  3. dom nieuws

    en weer non nieuws. herman: ga eens wat anders doen

      /   Reply  / 
    1. Cees

      Hey dom ga lekker mediacourant vervuilen met deze non berichten, die zijn het gewend.

        /   Reply  / 
  4. De ECHTE kenner

    MIJN MENING heeft gelijk… Herman is een oude zeur. als hij zegt dat Frans duijts de hit wordt van rtl4.. dan is dat maar zo. dan moeten de mensen dat maar aannemen dat dat zo is. het staat namelijk geschreven op een landelijke proffesionele Media-site. zo kan ik nog wel meer dingen noemen.. maar daar zit niemand op te wachtten.. dat weten de mensen zelf wel wat ik bedoel.

    zo, ik ga even lekker Paul de leeuw kijken, de flop van het jaar. Dat lees je overal! dus dat is zo he…

      /   Reply  / 
    1. Rein

      Leer eens Nederlands correct schrijven, en ga dan pas reageren op sites of televisie kijken. Lijkt me véél verstandiger.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>