SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen

Al over twee weken begint Paranormale Kinderen, het programma waarin Liesbeth van Dijk (bekend van Het Zesde Zintuig (KRO-versie)) gezinnen bijstaat waarin kinderen over paranormaal talent beschikken. Bij de najaarspresentatie in juli stond het programma nog voor begin 2011 in de schema’s onder de titel Help, Mijn Kind Heeft een Zesde Zintuig. Maar het volgens programma is nu dus naar voren gehaald.

SBS 6 meldt: “Vaak is het voor deze kinderen en hun directe omgeving lastig om met hun bijzondere gave om te gaan. Het programma speelt in op deze hulpvraag. De bekende paragnoste Liesbeth van Dijk begeleidt de kinderen en hun ouders op een integere manier en helpt hen om de onverklaarbare gebeurtenissen een plek te geven.”

Paranormale Kinderen is vanaf woensdag 27 oktober te zien. Op diezelfde avond begint ook het vierde seizoen van Groeten uit de Rimboe, waarin dit keer een groep lilliputters (video) naar een inheemse stam afreist.

Zie ook:
- SBS 6 in 2011 ook met ‘Help’-programma
- SBS haalt paranormaal programma Liesbeth van Dijk binnen
- Liesbeth (Het Zesde Zintuig) met paranormale tv-show voor kinderen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS 6 nog deze maand met Paranormale Kinderen

  1. Bernie

    Vreemde keus om het programma na “het familieprogramma” groeten uit de rimboe te plaatsen. Ik zou als ik Sbs was eerder groeten uit de rimboe op zaterdag voor of na het beste idee te plaatsen.

      /   Reply  / 
    1. ano

      Dan is er al zoveel concurrentie dus dat durven ze niet.


      Vanaf 27 oktober om 20:30 Paranormale kinderen en om 21:30 Groeten uit de Rimboe

        /   Reply  / 
  2. Ko van Dijk

    Het idee en de voorbereidingen van dit programma zijn precies twee jaar geleden begonnen. De eerste aflevering zou in het voorjaar van 2009 worden uitgezonden. Maar het werd uitgesteld waarschijnlijk door gebrek aan voldoende kinderen. In zoverre, kinderen waren er genoeg maar ouders waren huiverig om toestemming te verlenen. Er volgde een aankondiging voor het najaar voor 2009 maar weer ging dat niet door. De reden is me onbekend.

    Net toen ik dacht dat het hele project van de baan was kwam het programma opnieuw in de publiciteit. Ik schreef er deze column over: http://www.kovandijkvertelt.nl/2010/04/alles-mag-als-het-maar-kijkcijfers-scoort/ en vroeg me gelijktijdig af waarom het nog zolang moest duren.

    De afgelopen zomer zijn de opnames dan eindelijk gemaakt. Omdat er veel over geschreven is en er voorafgaand processen zijn gevoerd met TéVé Holland, de producent van het ZZ waarbij Liesbeth onder contract stond, (dit programma wordt gemaakt door concurrent Mass Media) kan ik mij indenken dat RTL met een gelijkwaardig programma gaat komen. Of dat zo is weet ik niet maar het zou de reden kunnen zijn dat het programma ven Liesbeth nu eerder wordt uitgezonden dan de bedoeling was.

    Een andere reden kan zijn dat er een programma gesneuveld is en SBS een timeslot moet vullen. Ze hebben bij de omroepen wel meer op de plank liggen voor het geval dat iets niet scoort.

    Ik ben zeer benieuwd of dit programma van Liesbeth een succes gaat worden en zal zeker gaan kijken.

      /   Reply  / 
  3. anoniem

    Als ouder zijnde zit er toch wel een grote steek bij je los als je je kind aan dit sensatie programma bloot stelt!!(en dan spreek ik me nog zachtjes uit)
    kinderen horen bescherming te krijgen tegen dit soort onzin programmas!
    KIJKCIJfERS daar gaat dit om, en ouders die hun kind hieraan bloot stellen mogen ze wat mij betrefd hun kind afnemen!

    Nooit nagedacht hoe een kind op school en op straat gepest gaat worden???

    Zoek naar echte hulp en betrek de kinderen NIET in de media!!
    Die alleen maar op geld en kijkcijfers belust zijn.

    Bah ik walg van dit soort programmas!!

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    Die meid spreekt toch over een hand om de keel maar waarom zie je dan in de persberichten dat het met slaappillen is gebeurd. Hoe hard kan je weer gaan liegen.
    http://www.blikopdewereld.nl/Ontwikkeling/rechtspraak/84-kinder-en-gezinsmoorden-in-nederland/981-moord-zesjarige-kelly-in-2006-dommelen-deel-2.html

    “04-12-06 E.D. De rechtbank in Den Bosch heeft maandag tbs met dwangverpleging opgelegd aan de 32-jarige moeder van Kelly uit Dommelen, die op 10 januari haar 6-jarige dochtertje om het leven bracht. De vrouw gaf het kind slaappillen en verstikte haar, naar eigen zeggen omdat dat haar het beste leek voor Kelly. 04-12-06 E.D. De rechtbank in Den Bosch heeft maandag tbs met dwangverpleging opgelegd aan de 32-jarige moeder van Kelly uit Dommelen, die op 10 januari haar 6-jarige dochtertje om het leven bracht. De vrouw gaf het kind slaappillen en verstikte haar, naar eigen zeggen omdat dat haar het beste leek voor Kelly”

    Wat voor leugens gaan we nog krijgen om sensatie te zoeken.

      /   Reply  / 
    1. Para

      Cynisme is de stem van het onvermogen, de verbittering zelf die spreekt.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>