Roemloos afscheid Patty Brard bij SBS Shownieuws

Geen bloemetje, geen dankwoord, geen afscheidswoorden. Sober is nog een understatement voor hoe Patty Brard gisteren afscheid heeft genomen van de kijkers van SBS Shownieuws. Het was de laatste aflevering voor de presentatrice, die haar contract niet verlengd ziet worden en ook niet langer werkzaam zal zijn voor het vooravondprogramma. Na het afkondigen van SBS Shownieuws, wendde Patty zich maar tot haar maatje Viktor Brand. “Zullen we zoenen? Dag lieverd. Dank je wel, schat.”

Het zijn de woorden waarmee de argeloze kijker maar moet begrijpen dat Patty na deze uitzending niet meer terugkeert bij SBS Shownieuws, na 4,5 jaar zeer geregeld achter de desk te hebben gestaan.

Over het hoe en waarom van de scheidende wegen willen beide partijen niet uitwijden, wel zijn er hardnekkige geruchten dat Patty niet heel goed lag bij SBS Shownieuws. Maar om haar dan zo te laten vertrekken, dat heeft ze volgens mij niet verdiend. De kijker heeft in elk geval nooit iets gemerkt van gedoe achter de schermen.

Mogelijk is Patty toch in het nieuwe seizoen weer te zien bij SBS 6. De zender is nog druk bezig met de najaarspresentatie, mogelijk zit daar iets tussen voor Brard, waarvoor ze dan op projectbasis wordt ingeschakeld. De presentatrice liet vorige week weten vertrouwen te hebben in de toekomst. “Het is nog nooit niet goed gekomen met Patty.”

Zie ook:
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws
- Patty Brard weg bij Shownieuws, verder op projectbasis
- Ook Patty Brard werkt aan eigen Gooische Vrouwen
- Patty Brard op paranormale les voor De Nieuwe Uri Geller

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Roemloos afscheid Patty Brard bij SBS Shownieuws

  1. Daan

    Dit afscheid zegt alles. Als je iemand op deze manier uitzwaait dan heeft Brard het wel erg bond gemaakt. Ze zal dan ook zeker niet met een ander programma bij de zender in het najaar terugkeren.

      /   Reply  / 
    1. frank

      Godzijdank, die ordinaire vrouw kan toch echt niets! En dan gaat ze nu weer terug naar rtl4 met nog 2 verlepte bloemen. Paay en die blonde. Ongelooflijk, wat een niveau

        /   Reply  / 
  2. Stefan

    Nouja, het gaat natuurlijk ook barslecht met de zender. Misschien paste een bloemetje niet meer in het budget:P

      /   Reply  / 
  3. peter

    Neen, dit is de mentaliteit van veel radio en tv direkteuren , bestuursleden voorzitters programmaleiders ,zender en net coordinatoren , en ga zo maar door , na zoveel jaar hebben ze maling aan je,ook al zit je er 40 jaar. Dit vak is niet leuk meer.

      /   Reply  / 
  4. zwartkijker

    ….omroep MAX…

      /   Reply  / 
  5. Levi

    Ik juich het ontslag toe, maar dit verdient ze dan ook weer niet. Had haar dan even met een bloemetje in de uitzending live bedankt voor haar medewerking en haar succes wensen in het verdere leven.

      /   Reply  / 
  6. Lex

    Als de redactie haar spuugzat is, moeten ze ook niet gaan staan huichelen met een bosje bloemen. En met alle respect, het is niet zo dat ze na een jarenlang dienstverband met grootse prestaties afscheid neemt van een zender. Ze staat gewoon vier jaar achter een deskje nutteloze feiten op te lepelen.

      /   Reply  / 
  7. Terry

    Hahah je ziet ook echt die man van NCIS zo droog die camera inkijken terwijl die 2 elkaar vol op de bek pakken zowat

      /   Reply  / 
  8. drama queen

    Wel bijzondere gang van zaken hoor en dat terwijl Patty eerst met een hoop lawaai naar binnen werd gehaald. Ik vrees het ergste voor de SBS-en aantal medewerkers, ik denk dat er nog een aantal de laan uit gaan vliegen.

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Ik vind het ook een rare gang van zaken en ook ik zie nog wel wat SBS6-gezicht sneuvelen.. gokje: Henkjan, Danny, Tooske, Evert en Sjimmy

        /   Reply  / 
  9. Newsflash!!!

    Leo van der Goot, werkzaam als adviseur bij Talpa, is neergezet als crisismanager bij SBS Broadcasting. Hij is druk bezig met de najaarschama’s van de SBS zenders.

      /   Reply  / 
  10. StefanXVI

    Waar ik nog niemand over gehoord heb: wie gaat Patty’s plek opvullen bij shownieuws? Evert zal geen 5 dagen gaan doen. Hoewel ik Koos van Plateringen toch enigzins ‘adorable’ vind, zou ik van hem geen vast gezicht van het programma maken..

      /   Reply  / 
  11. Wouter

    kan ze eindelijk gaan zwemmen, de banden had ze al jaren om

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Patty Brard overweegt comeback met real life soap | Zappen

  13. brinkm an

    Ik ben blij dat P.B. weg is, het was geen verschijning voor de tv.Gefeliciteerd met de andere dames.Succes
    M. Brinkman

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>