Noor en Puck botsen definitief in Verborgen Gebreken

Eén van de leukste Nederlandse dramaseries keert vanavond terug voor het derde seizoen op Net 5: Verborgen Gebreken. Ricky Koole (Noor) en Jennifer Hoffman (Puck) spelen hierin de zusjes die makelaarskantoor Apollo in Amsterdam Oud-Zuid bestieren. Althans, voor zolang als het duurt. “Onze karakters gaan nu definitief botsen”, aldus Koole.

De rivaliteit vormt de rode draad in het derde seizoen. “Het gaat er voornamelijk om dat wij niet meer door één deur kunnen, eigenlijk door wat er in seizoen twee is gebeurd”, vertelt Koole aan Zappen.blog.nl. In het tweede seizoen maakt Puck een slippertje met Joep (Frederik Brom), de aanstaande van Noor. Hoewel dit grotendeels is uitgesproken in seizoen 2, zit er onder de korst van de wond nog heel wat etter.

Hoffman: “Noor vindt in eerste instantie dat wij niet meer moeten samenwerken. Puck wil die beslissing niet de tijd geven maar reageert zo heftig, dat ze meteen haar eigen makelaarskantoor begint. Dan gaat het van kwaad tot erger.” Koole vult aan: “Ze kunnen niet meer zo goed terug, wat het nog moeilijker maakt. Ze missen elkaar terwijl ze ook niet zonder elkaar kunnen. Soms heb je dat in relaties. Ik denk dat ze elkaar soms wel begrijpen, maar niet willen begrijpen.”

De splitsing komt op een uiterst ongelegen moment, want Apollo Makelaardij heeft net een nieuw pand betrokken waar een dure lening voor is afgesloten. Om dat bedrag op te hoesten, heeft Noor eigenlijk Puck wel nodig.

De verhuizing is in werkelijkheid ingegeven door bittere noodzaak. “Het eerste pand waar we seizoen 1 en 2 filmden, stond leeg. Nu is dat verkocht. We konden er niet in, zo werkt het altijd”, weet Koole. “Eigenlijk komt er zelfs nòg een nieuw pand, want Puck en Noor gaan apart. Er komen dus meerdere panden.”

In aanloop naar het eerste seizoen van Verborgen Gebroken haperde de huizenmarkt, waardoor de scripts tijdens het draaien nog moesten worden aangepast. Twee jaar later is de huizenmarkt nog verder weggezakt, maar dat is volgens de actrices geen problem. Hoffman: “Ik geloof dat het nu wel stagneert, maar je moet inventiever worden als makelaar. Een stukje harder rennen voor je klanten. Wij als serie moeten dan ook inventiever worden.” Koole: “Daar kun je leuke scenes uit halen. Als het moeilijk is een huis te verkopen, geeft dat alleen maar meer drama. Je kunt grappige manieren bedenken.”

Welke manieren? Dat is vanaf vanavond te zien in een heftig derde seizoen van Verborgen Gebreken.

Verborgen Gebreken, 21.25 uur, Net 5

Zie ook:

- Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5
- Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Noor en Puck botsen definitief in Verborgen Gebreken

  1. D

    Maar naaktscenes voor Puck zou ik zeggen!

      /   Reply  / 
    1. Hans Worst

      Ik ben voor :D

        /   Reply  / 
      1. NDK

        ik ook !

          /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Wat is er trouwens met Nyncke Beekhuyzen gebeurd?? Ik zie haar niet meer in de promo’s etc.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Haar verhaallijn was klaar en ze keert niet terug, heb ik me laten vertellen. Wel jammer

        /   Reply  / 
      1. Anoniem

        Nogal jammer idd, vind het vreemd dat daar niets over gemeld is in de pers.

          /   Reply  / 
  3. mark nijmegen

    fantastische serie !

      /   Reply  / 
  4. Laus

    Als John de Mol de SBS group overneemt, moet hij als eerste de sterke programma’s overhevelen naar 6.
    Peking Express, Het Blok, Grenzeloos vermist en Verborgen gebreken kunnen zo een geweldig kijkcijferaantal halen. Als John er nog wat meer geld in stopt, worden dit pracht programma’s!
    Verder het drama op Net5 ook terug halen zoals Single…..daar zijn ze de weg ook kwijt!

      /   Reply  / 
  5. André de Hooge

    Weer erg genoten van de aflevering; volgende week ga ik er weer helemaal voor zitten; HELE LEUKE SERIE (volg ik al van het begin af aan)!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>