Renate Verbaan presenteert Beat the Topdesigner

Bij RTL 5 was Renate Verbaan al het gezicht van Project Catwalk en nu waagt ze zich opnieuw aan een programma voor designtalent. Net 5 komt in het nieuwe jaar met Beat the Topdesigner. Elke aflevering gaan drie enthousiaste en ambitieuze fashiondesigners de strijd met elkaar aan. De missie is duidelijk: ontwerp met een ruim budget, hulp van coupeuses en voldoende tijd, een outfit voor een BN’er in de stijl van een wereldberoemd modehuis.

De desbetreffende BN’er mag vervolgens blind kiezen: gaat hij/zij voor de bestaande outfit of de nieuw gecreëerde outfit? Beat the Topdesigner is geen afvalrace, elke week is er plek voor drie nieuwe talenten.

Net 5 wil zich meer gaan richten op programma’s over mode en lifestyle. The Next Hair Guru is daar een voorbeeld van, die reeks is nu op dinsdagavond te zien – maar nog zonder al te veel succes.

Renate Verbaan heeft een tijdje betaald thuis gezeten, haar laatste klus was Secret Story. Nu mag ze dus weer aan de slag met in elk geval Beat the Topdesigner.

Zie ook:
- Net 5 hoopt op spraakmakend Next Hair Guru
- De laatste RTL-klus van Renate Verbaan: Project Catwalk

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Renate Verbaan presenteert Beat the Topdesigner

  1. Dave

    Waarom allemaal kopies van RTL5 titels? Sbs6 copy-cat rtl4, nu gaat Net5 ook na-apen… Triest!

      /   Reply  / 
  2. Ed

    non-talentje

      /   Reply  / 
  3. bibi

    doet me ergens aan denken, ik verwacht er niet te veel van!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>