Liza Sips en Emile Ratelband in De Schat van De Oranje


Nou, dat zijn ze dan, de 13 BN’ers van De Schat van De Oranje. Zij moeten de kijkers weer naar SBS 6 gaan trekken op vrijdagavond. Voor het eerst sinds de zomer gaat SBS 6 serieus de concurrentie aan met RTL 4 en Nederland 1, na de afgelopen maanden louter films te hebben uitgezonden op vrijdag.

Het gaat om (vlnr achter): Janice (Project Catwalk), Euvgenia Parakhina, Emile Ratelband, Horace Cohen, Nadia Palesa Poeschmann (MTV) en op de voorste rij (vlnr): Liza Sips, Thomas Berge, Rob Geus, Marloes Coenen, judoka Mark Huizinga, Babette van Veen, Hugo Metsers en prinses Inge (uit Nederlandse Hollywood Vrouwen). Misschien niet allemaal A-sterren, maar wel een aantal karakters die weten hoe ze reality-tv moeten maken. En eerdere titels als Wie Is de Mol? en Expeditie Robinson hebben ook wel uitgewezen, dat je niet alleen maar grote klinkende namen nodig hebt voor een leuk programma.

In De Schat van De Oranje gaan de 13 bekende Nederlanders op zoek naar een VOC-schat op een onherbergzaam eiland. De slimste schatgraver wint 35 duizend euro. Volgens presentator Erik van der Hoff was het een echte beproeving. In het AD zegt hij: “Het begon allemaal heel vrolijk en al op dag twee sloeg de stemming om. Vooral vanwege de fysiek soms heftige proeven zag je enkele mensen stuk gaan. Zeker Babette, Rob en Euvgenia zijn ook behoorlijk afgevallen. Het is overigens niet een uithongerprogramma als Expeditie Robinson, hoor. Het voedsel wordt gewoon telkens aangevuld. Het is best een feelgood-programma.”

Rob Geus zegt in de krant dat hij zijn gevoelige kant toont in De Schat van De Oranje. Hygiëne was voor hem ver te zoeken. “Man, ik heb daar letterlijk tussen de kakkerlakken en de ratten geslapen. Gelukkig kwam ik daar pas ‘s ochtends achter, anders was ik compleet gaan flippen. Er was natuurlijk ook geen douchegelegenheid.”

De Schat van De Oranje is vanaf vrijdag 30 maart te zien op SBS 6, gevolgd door De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen.

Zie ook:
- SBS zet De Schat van Oranje tegenover Holland’s Got Talent
- Prinses Inge in SBS’ De Schat van de Oranje?
- Erik van der Hoff naar SBS 6 voor Robinson-kloon
- SBS 6 laat BN’ers schatzoeken in De Schat van Oranje
- SBS 6 komt weer met blockbuster-films op maandag

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Liza Sips en Emile Ratelband in De Schat van De Oranje

  1. Michel

    Ja hoor daar is ie weer: Horence Cohen

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Horace Cohen, beroepsschnabbelaar: Heerlijk! Ieder programma met hem is lachen geblazen! Aardige lijst met BN’ers, denk dat SBS hiermee een goede slag kan slaan. Ook De Vrienden van Amstel klinkt niet verkeerd!

      /   Reply  / 
  3. Tim

    Voor een éérste editie van een nieuw programma heb je goede namen nodig, anders kijkt niemand. Deze namen zijn te weinig aansprekend. Ik geef het niet veel kans.

      /   Reply  / 
  4. Michel

    Ik denk dat het wel iets kan worden. Lijken me beide (eindelijk) eens leuke programma’s voor SBS6

      /   Reply  / 
  5. Herman Roggeveen Auteur

    Weet iemand eigenlijk wie Marloes Coenen is?

      /   Reply  / 
  6. Lau

    Wat is die Thomas Berge opgepompt???

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Met princes Inge zal het wel spraakmakend worden!

      /   Reply  / 
  8. Olga

    Wel een divers gezelschap al heb ik zelf enige moeite met Rob Geus als TV-persoonlijkheid. De rest is wel lekker gevarieerd en inderdaad, prinses Inge is sowieso hilarisch!

      /   Reply  / 
  9. wilma

    Ik vind er erg leuke mensen bijzitten. Die ‘Hugo Metsers’ lijkt wel erg op Ruben van der Meer trouwens. En die grote zweetplek van Rob Geus is ook niet heel hygienisch!

      /   Reply  / 
  10. Bcool4ever

    Ik hoop dat het een succes gaat worden. SBS kan niet nog een mislukking gebruiken. Maar het concept ziet er leuk uit en het zijn leuke kandidaten. Ga het zeker een kans geven!

      /   Reply  / 
  11. sammie

    @ Herman Roggeveen: Marloes Coenen is een MMA vechtster.
    Google maar ;-)

      /   Reply  / 
  12. Martijn

    De eerste hit voor sbs6. Samen met de kroonjuwelen een mooie avond, waarmee ze mij in iedergeval als kijker mogen verwelkomen. Ik sla Holland’s got talent maar eens even een seizoen over.

      /   Reply  / 
  13. Tim20 MJ

    De Schat van De Oranje?
    Waarom De Oranje!?

      /   Reply  / 
  14. mini

    ooh dit ga ik zeker kijken.lijkt me erg leuk.leuke mensen die mee doen.
    ja hollands got talent is ook leuk,maar ik vind alleen de voorrondes daar leuk van..en we hebben nu wel genoeg van die zang en talentenshows.ik geloof echt niet dat ze allemaal carriere maken.
    maar schat van oranje lijkt me leuk,heerlijk reality.

      /   Reply  / 
    1. nick

      ja liza is gewoon een baby met een luier

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>