Echte taxichauffeur rijdt voor Veronica’s De Bob uit

Het is één van de bekendere programma’s uit de Nederlandse tv-geschiedenis: Taxi. Jarenlang gepresenteerd door Maarten Spanjer, later door Joris Linssen. En nu keert Taxi terug in een nieuw jasje op Veronica. In de nachtelijke uren rijden Lauren Verster en Tim Haarsma door uitgaansgebied om jongeren thuis te brengen. Ze zijn De Bob, op zoek naar mooie verhalen. Waar een echte taxichauffeur moet vertrouwen op zijn stratenkennis of navigatiesysteem, hoeven Tim en Lauren zich daar niet mee bezig te houden. Zij laten zich door de stad gidsen door een andere taxi, die de weg wijst.

Dat meldt BN/De Stem, vorige week aanwezig op de persdag. “Bij de eerste opnames deed Lauren alles zelf. Bij een vage aanduiding van de klant een adres opzoeken op de iPhone, die invoeren in de TomTom en met een schuin oog op het navigatiescherm een gesprek voeren. Dat bleek te veel, er kwam een andere oplossing, ook bij Taxi in zwang. Een echte taxichauffeur rijdt nu voor de tv-taxi uit om de weg te wijzen zodat de presentatoren zich volledig op het gesprek kunnen focussen.”

Veronica-presentatrice Lauren Verster kijkt met plezier terug op de opnames. “Ik heb toffe, bijzondere en indrukwekkende verhalen gehoord. Zoals een jongen die vertelt hoe het voelt voor het eerst weer buiten te staan na zeven jaar te hebben vastgezeten. Maar ik had ook veel dronken mensen en ben ontzettend vaak versierd. Mannen die na een avond blauwtjes lopen in de taxi stappen en denken ‘dit moet ‘r worden, anders slaap ik vannacht alleen’.”

Lauren en Tim hebben uiteenlopende verhalen verzameld. Van een jongen die net vrijgekomen is uit de gevangenis, een voetbalfan die ontzettend blij is omdat zijn club heeft gewonnen tot een meisje dat net uit de kast is gekomen.

Bekijk het item van Novum Nieuws:

De Bob, 22.00 uur, Veronica

Zie ook:
- Lauren Verster wordt de Bob voor Veronica
- Gezichten Veronica chauffeurs van nachtleven in De Bob

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Echte taxichauffeur rijdt voor Veronica’s De Bob uit

  1. Mieke

    Klinkt eerlijk gezegd als een beetje sneu programma.

      /   Reply  / 
  2. Polle

    Tim Haarsma?

      /   Reply  / 
  3. Het programma is wettelijk niet toegestaan

    Dit is een illegaal programma!
    Een taxi is voorzien van blauwe kentekenplaten en een geijkte meter. Verbieden deze onrealistische zooi!, ben zelf al 17 jr chauffeur en zo gaat het totaal niet

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Boegbeelden Veronica gaan couchsurfen in ‘het echte leven’ | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>