Gerard Joling ziet ‘aardig lichtje’ in SBS-duisternis

Het lijkt erop dat de lucht behoorlijk is geklaard tussen SBS 6 en Gerard Joling. Eerder dit jaar gingen de twee nog rollebollend over straat vanwege een financieel geschil. Joling liet daarbij bovendien doorschemeren niet helemaal lekker te liggen met John de Mol, mede-eigenaar van SBS 6. “Ik moet zeggen dat er een aardig lichtje is gaan schijnen in deze duisternis”, vertelt Gerard in Life4You. “Zoals het er nu naar uitziet, gaan we iets heel leuks doen vanaf september. Verschillende dingen, ik kan er alleen nog niets over zeggen.”

Joling kijkt er naar uit weer met een eigen programma aan de slag te gaan, nadat hij het afgelopen jaar hoogstens kwam opdraven in een SBS-programma, zoals Shownieuws, Je Idool op het Spoor of De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. “Ik zal hartstikke blij zijn als we straks weer iets op de rails kunnen zetten. Want je doet het met z’n allen en nooit in je eentje. Ik vind dat er erg leuke dingen aankomen waar ik heel veel zin in heb.”

Eerder liet de zanger/presentator weten wel zin te hebben in een nieuwe docusoap, waarbij de camera meer krijgt te zien dan voorheen gebruikelijk was.

Hoe blij Joling ook is met de eigen positieve draai in zijn werkverband, bij SBS 6 was het afgelopen week wel bijltjesdag. Joling vindt dat ‘heel verdrietig’. “Toevallig zag ik gisteren Cilly Dartell bij Joan Collins. Ik heb gezegd: ‘Ja meid, ik weet ook niet wat er gaat gebeuren, maar heel veel sterkte’.”

Zie ook:
- Gerard Joling mag niets zeggen over SBS-werk
- Van Gerard Joling mag camera mee slaapkamer in
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- Bauer en Joling ruziën om format Zigeunernacht
- Grote schoonmaak bij Hart van NL: Cilly Dartell moet weg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gerard Joling ziet ‘aardig lichtje’ in SBS-duisternis

  1. Pingback: Toch weer eigen soap rondom Gerard Joling? | Zappen

  2. Pingback: Gerard Joling wordt moe van SBS 6 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>