Gerard Joling wordt moe van SBS 6

De onderhandelingen tussen Gerard Joling en SBS 6 hebben nog altijd niets opgeleverd. Dat vertelt de presentator zondag in Life4You. Joling werd aangekondigd als de mystery guest, waarbij hij de vraag of hij bij SBS werkzaam was met ‘nee’ beantwoordde. “Er zijn van de week wat onderhandelingen geweest, ik weet niet of dat heel lekker liep. Ik was daar zelf niet bij maar ben er ook zo ongeveer wel klaar mee nu.”

Joling houdt graag goede moed en hoopt er nog uit te komen. Tegelijkertijd vertelt hij: “Het speelt nu al zo lang, ik krijg langzaam het gevoel van ‘Wil je me houden of gewoon weg?’, er is nog geen duidelijkheid. Heel vreemd, heel vreemd. Ik word er ook moe van nu, hoor.”

Joling is sinds het voorjaar van 2011 niet meer te zien bij SBS 6 als presentator, wel duikt hij af en toe op als gast in een SBS-show. In eerste instantie liep er een conflict over financiën, SBS wilde graag wat van het miljoenensalaris van Joling terugzien. Dat hoofdstuk zou zijn afgesloten, nu wordt gesproken over samenwerking vanaf het nieuwe seizoen, aangezien Jolings contract tot september loopt.

Zie ook:
- Toch weer eigen soap rondom Gerard Joling?
- Gerard Joling ziet ‘aardig lichtje’ in SBS-duisternis
- Gerard Joling mag niets zeggen over SBS-werk
- Van Gerard Joling mag camera mee slaapkamer in
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gerard Joling wordt moe van SBS 6

  1. Bob

    Vreemd. Ik vind het een sympathieke vent en momenteel de enige personality bij SBS. Plan een paar leuke (studio)programma’s en biedt hem een basiscontract met premies als hij een x aantal programma’s presenteert.

      /   Reply  / 
  2. C.W. Heuckeroth

    Geer laat ze lekker de tering krijgen, ik neem aan dat de omroepen voor je in de rij staan. Laat ze verbranden man!

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Hij is de enige die kan presenteren samen met Hans Kraaij JR, Alberto Stegeman en de meiden van Hart van Nederland

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>