SBS 6 grijpt weer in: The Price Is Right naar middag

Het is weer raak in de vooravond van SBS 6. Nadat De Gemene Deler al helemaal van het scherm verdween, moet The Price Is Right het nu ook ontgelden. Het spelletje met Eddy Zoëy stond om 18.20 uur in de programmaschema’s maar degradeert nu naar de middag. Sinds gisteren is The Price Is Right al om 17.30 uur te zien. Het programma trok de afgelopen weken tot 250 duizend kijkers.

Programmabaas Remko van Westerloo waarschuwde aan het begin van dit seizoen al snel ingrijpen niet te schuwen. Dat wordt nu dus weer bewaarheid. SBS 6 zette in zijn vooravond in op spelletjes, maar dat bleek dus niet de beste keuze, achteraf gezien.

Het ingrijpen is een bittere pil voor Eddy Zoëy, die dolgelukkig was met de 2.0-versie van Prijzenslag. “Ik ben op dit moment blijer met The Price Is Right dan dat ik met Robinson zou zijn geweest. Dat weet ik zeker”, motiveerde Zoëy zijn overstap van RTL 5 naar SBS 6 onlangs. Van The Price Is Right zijn 80 afleveringen opgenomen, het is nog niet bekend welk project voor hem hierna volgt. Gisteren trok de show 182 duizend kijkers om 17.30 uur.

Hans Kraay Jr. opent nu de avond met Lachen om Home Video’s. Aansluitend is het blok Hart van Nederland / Shownieuws te zien, gevolgd door compilaties uit Wegmisbruikers. Die laatste is dus in de plaats gekomen van gloednieuwe afleveringen van De Gemene Deler.

Zie ook:
- Eddy Zoey maakt debuut op SBS 6 met The Price Is Right
- Nieuw DNA van SBS 6: Ontspannen en wegdromen
- Eddy Zoëy brengt Prijzenslag terug als The Price Is Right
- Genre tv-spelletjes bezig aan comeback?
- SBS 6 haalt De Gemene Deler alweer van het scherm
- Remko van Westerloo zal snel ingrijpen bij SBS-flops

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “SBS 6 grijpt weer in: The Price Is Right naar middag

  1. Remko

    Die vooravond gaan ze niet winnen met oude meuk en cloonen. De vooravond van RTL en 3 staat zo stevig dat SBS daar onmogelijk tussen kan komen. Men moet dus met iets nieuws en origineels komen. Je kan proberen om HVN en shownieuws op te leuken met frisse presentatoren maar daarmee verbloem je niet het waterdun format. Kom niet met een talkshow want daar is DWDD al kom niet met een shownieuws want daar hebben de boulevard al voor. Bedenk iets nieuws.

      /   Reply  / 
  2. Edman

    Heb hier een klein stukje van gezien. Leek me wel leuk om té volgen maar stel eerder prioriteit aan actualiteiten programma’s (1vandaag/editieNL) op dit tijdstip. Als het nou om 7 uur geprogrammeerd stond was Ik een vaste kijker geweest.

      /   Reply  / 
  3. el-g

    misschien toch een middagmagazine of talkshow om 17.00 uur? ook niet wereldschokkend vernieuwend, maar misschien wel wat gezichtsbepalender dan deze spelletjes..

    17.00 magazine
    17.50 price is right
    18.30 leukste thuis video’s
    19.00 hart van NL
    19.20 shownieuws
    20.00 reality serie
    20.30

      /   Reply  / 
  4. Michel

    17.00 Lekker thuis middagprogramma met Marlyne Sahupala en Bas Westerweel.
    18.00 Hart van Nederland
    18.10 Shownieuws
    18.30Programma waarin verschillende SBS6 presentatoren het land in gaan met reportages en andere onderdelen (soort kruising tussen Man bijt Hond en Nederland vertrekt maar, dan niey op vakantie)
    19.00 Een reallife soap over van der Valk
    19.30 Show me the money
    20.00

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Dat ging even mis hierboven.

      17.00 Hart van Nederland
      17.10 Lekker thuis middagprogramma met Marlyne Sahupala en Bas Westerweel.
      18.00 Hart van Nederland
      18.15 Shownieuws
      18.35 Programma waarin verschillende SBS6 presentatoren het land in gaan met reportages en andere onderdelen (soort kruising tussen Man bijt Hond en Nederland vertrekt maar, dan niey op vakantie)
      19.00 Een misdaadprogramma als Opsporing verzocht met Beau van Erven Sörensen en Gallyon van Vessem
      19.30 Show me the money met een nieuwe presentator
      20.00 Een reallife soap over van der Valk
      20.30 prime time programmering

      Laat op de avond:
      22.30 Hart van Nederland
      22.50 Shownieuws
      23.20 Bij de Politie (reallife soap over de Politie bij verschillende afdelingen)
      23.50 late programmering

        /   Reply  / 
  5. Frank

    Waarom The Price is Right niet om 20.00 uur??

      /   Reply  / 
  6. Levi

    Jammer voor Eddy maar dit viel te verwachten. Prijzenslag is ondanks de vernieuwde versie gewoon niet meer van deze tijd. Ik heb het een kans gegeven maar het is gewoon alleen al tenenkrommend om naar te kijken

      /   Reply  / 
  7. petra

    De price is right moeten ze gewoon om 20.00 uur uitzenden vind het veel leuker dan de gemene deler en niet iedereen kijkt naar gtst. Ik zat er vanavond helemaal klaar voor nadat ik dacht dat ik het gister gemist had maar het komt dus niet meer om 18.20 uur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>