Undercover in Nederland: Griezel-date Twan van R.

Red Mijn Vakantie is afgelopen, maar SBS 6 vult het tijdslot met een ander programma van Alberto Stegeman. De zender belooft een onthullend nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De eerste aflevering legt meteen iets bloot waar iedere vrijgezel bij griezelt. Denk je een leuke vent aan de haak geslagen te hebben op een datingsite, blijkt hij in werkelijkheid iemand die vrouwen oplicht, met de dood bedreigt of zelfs probeert te wurgen. Jawel, Alberto ontmaskert de wandel en handel van ‘droomdate’ Twan van R.

“Ondanks het grote aantal aangiftes en meldingen is hij nog steeds een vrij man. Zijn slachtoffers, voornamelijk vrouwen, zijn op de vlucht en leven in doodsangsten. Zij weten waar hij toe in staat is en willen dat hij stopt. Samen met een aantal gedupeerde vrouwen zoekt Alberto Stegeman de man op en confronteert hem. Het leidt tot een confrontatie waarbij de politie met getrokken pistolen in actie komt”, verklapt SBS 6 alvast.

Undercover in Nederland, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Nieuwe show voor Alberto Stegeman: Gestalkt
- Alberto Stegeman doet Ushi’tje voor Undercover in NL

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Undercover in Nederland: Griezel-date Twan van R.

  1. Mark

    IJzersterk programma en absoluut een sterke presentator!! :)

      /   Reply  / 
  2. Martin Hellemons

    Goed gefilmd, maar Twan van R. is natuurlijk niet zichtbaar. De desbetreffende dames wel. Twan weet wie hem een streek levert nu en weet ze vermoedelijk ook weer te vinden. Justitie heeft tot nu toe niet echt veel gedaan, En nu zal ze vermoedelijk weer niets afdoende doen. Dus wat is er nu eigenlijk bereikt met deze uitzending???
    De dames, in kwestie, zijn nog meer in gevaar gebracht. En waarschuwen voor Twan van R. heeft geen zin. Je weet toch niet hoe deze man er uit ziet en een andere naam is zo verzonnen.
    Kortom, leuk voor Alberto maar helaas voor de dames…:-(

      /   Reply  / 
    1. lg

      nou ik kan hem persoonlijk dacht een maat te hebben ,mis dus ook kerels heeft hij pootje getild weet dus hoe hij eruit ziet helaas.

        /   Reply  / 
  3. Jan

    Martin mee eens!

      /   Reply  / 
  4. karin

    Absoluut waar. Had gisterenavond precies dezelfde gedachten. We zijn gewaarschuwd voor Twan van R maaruh hoe de man er uit ziet is geheel onbekend. Ik vrees voor de toekomst van de dames helaas.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Kinderhandelaar en pedofiel Peter A. in Undercover in NL | Zappen

  6. Klokkenluider

    Dat het gezicht van deze levensgevaarlijke psychopaat niet herkenbaar werd getoond, vind ik een zeer kwalijke zaak. Dit soort mensen MOETEN gewoon aan de ‘schandpaal’ genageld worden, want deze Twan van R blijft in anonimiteit. Zo kan hij, zodra hij weer op vrije voeten is, nieuwe slachtoffers maken en tussendoor wel eens hele ernstige wraakacties ondernemen tegen zijn oude schachtoffers.
    Deze man moet wat mij betreft met zowel voor- als ACHTERNAAM op internet bekend gemaakt worden, zodat iedereen hem in de gaten kan houden. Kom niet met etisch geleuter over’privacyschending’, want deze idioot verdient dat niet!

    Wat is zijn achternaam? Ik wil het weten, want ik wil dat hij VOORGOED gestopt wordt!

      /   Reply  / 
  7. jan von Berg.

    Zo lang dit schorem, tussen ons is vind ik dat de klokken luider
    hier boven gelijk heeft Twan van R gaat te ver.Gooi hem in Blijdorp,
    voor de leeuwen,dan is hij nog een keer tot nut.En wij zijn van
    deze smeerlap af

      /   Reply  / 
  8. Peanut

    Deze man heeft inmiddels een nieuw slachtoffer gemaakt. Dat is alleen mogelijk geweest omdat hij annoniem blijft! Schandalig!! Wetsvoorstel??

      /   Reply  / 
  9. iv

    Schandalig, ik ben ook een slachtoffer van deze psychopaat.
    Mooie praatjes, maar ondertussen plukt hij je leeg en gaat verder naar het volgende slachtoffer.
    Gevolg: jij blijft achter met torenhoge schulden en in sommige gevallen, een kind.
    Hij moet gestopt worden.

      /   Reply  / 
    1. V

      I also was with him! Lets chat on mail. I need advises. Thanks

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>