Nieuwe show voor Alberto Stegeman: Gestalkt

SBS 6 komt in het nieuwe seizoen met een nieuw hulpprogramma. In Gestalkt wordt de journalistieke terriër Alberto Stegeman ingezet om korte metten te maken met aanhoudend opdringerige types. “Word jij al een tijd gestalkt en ben je ten einde raad? Lijkt je ex-partner je maar niet los te willen laten? Of is er iemand anders die jou steeds hinderlijk volgt, sms’t en opbelt? Alberto Stegeman wil je graag helpen om een einde te maken aan deze vervelende situatie. Hij biedt jou en de stalker hulp aan.”

Stegeman maakte voor SBS 6 eerder Undercover in Nederland, Red Mijn Vakantie en Da’s Je Goed Recht. Wanneer Gestalkt opduikt in de schema’s van de zender, is niet bekend.

Zie ook:
- ‘Help, mijn man is een stalker?!’
- Alberto Stegeman doet Ushi’tje voor Undercover in NL

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe show voor Alberto Stegeman: Gestalkt

  1. Mike

    Herman, Das je goed recht is niet gepresenteerd door Alberto Stegeman. Dat was John van de Heuvel

      /   Reply  / 
    1. herman roggeveen

      John heeft de latere seizoenen gedaan. Alberto 1 serie

        /   Reply  / 
  2. Bernie

    Gestalkt, was dat niet een format wat eerst op RTL 4 zou komen, staat me iets van bij….

      /   Reply  / 
  3. John Doe

    Dat dit kan in Nederland

      /   Reply  / 
  4. Yvonne

    GEWELDIG! Ik heb 2 arresten onder mijn arm en nog steeds gaat de stalker door. Al ruim 6 jaar is hij bezig. Nu valt hij vrienden en kennissen lastig. Ik hoop dat Alberto heel snel de uitzendingen gaat maken, ik ga me zeer zeker aanmelden

      /   Reply  / 
  5. Yvonne

    Dank je wel ik ga dat zeer zeker doen!

      /   Reply  / 
  6. ingrid lagarde

    hoe kun je een nieuw item indienen voor Alberto Stegeman voor zijn programma Undercorver.
    Kijk op ticketloket.com. hier zijn mega veel mensen te vinden die zijn opgelicht. Mijn eigen dochters en een vriendin hadden kaartjes voor Coldplay geboekt en hiervoor 340 euro betaald. geen kaartjes maar ook geen geld meer. en dat voor studenten die in hun vrije uurtjes dit geld bij elkaar hadden verdiend.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Undercover in Nederland: Griezel-date Twan van R. | Zappen

  8. jan von Berg.

    Ook ik ben opgelicht,30 jaar vriendschap 15 duizend gulden weg,
    waarvan 2000 is terug betaald,de rest is in duistere zaken gestopt.
    Weg vriendschap weg geld Ik hoop als ARIE VAN DE BERG, van
    AUTOSLOPERIJ DELFT dit leest,(want ik weet veel)misschien wel
    eens contact zou willen opnemen Ik had dit geld geleend van een
    andere vriend die ik netjes heb terug betaald.

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Nog geen werk voor Tooske, Jochem en Rick bij SBS 6 | Zappen

  10. Maria

    Krijg sinds enige tijd berichten van sexsite`s. Blijkt dat m`n exvriend een profiel heeft aangemaakt. Ben al bij politie geweest maar kunnen niets doen. Nu bezig met rechtsbijstand. Inmiddels heeft hij hier een brief van gehad.Hij heeft nu mijn profiel veranderd maar mijn naam staat er nog steeds op.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Alberto Stegeman rechercheur in Onopgeloste Zaken | Zappen

  12. Pingback: Undercover in Nederland over pedofiele vrouwen | Zappen

  13. Pingback: Alberto Stegeman speurt vrouwelijke pedofiel op | Zappen

  14. Hanke

    Goedendag,

    Of het handig is om contact met u op te nemen, ik weet het niet. Wellicht als een soort laatste redmiddel? Zelfs de politie kan/wil niets. Het rechtsysteem in Nederland is nu eenmaal zo dat er BEWIJS moet zijn dat diegene daadwerkelijk die daden heeft gepleegd.
    In het kort:
    een relatie gehad, die mij geen goed gevoel gaf, waardoor ik er na een aantal maanden een eind aan gemaakt heb. Vanaf dat moment begon het stalken… deze heer laat zich overigens niet zien (niet meer, in het begin wel), maar steekt stelselmatig vanaf 3 mei 2013 de banden van mijn auto lek… soms zitten er een paar dagen tussen, soms enkele weken… De laatste was vanochtend, nadat ik net de auto gisteren weer (na 2 lekke banden, en drie weken vakantie) in orde had laten maken. Behalve het feit dat dit enorm in de papieren loopt, is het enorm bedreigend dat ik niet weet wanneer het een keer genoeg is… Gaat dit nog jaren zo door? Ik heb inmiddels een camera aan mijn schuur bevestigd, met zicht op de parkeerplaats. Maar het is openbaar, dus ik heb geen vaste plek. Het is dus afwachten wanneer hij weer een keer opduikt…bij mijn moeder voor de deur, bij de Universiteit Twente waar ik werk, of op een pleintje dicht bij mijn huis… Hij weet mij (en zeker mijn auto) te vinden… Als u een idee heeft hoe hiermee om te gaan… heel graag.

      /   Reply  / 
  15. yvonne maria

    Ben dus in 2010 mijn koophuis uitgezet door mijn ex omdat ik wilde scheiden na 20 jaar mishandeling. Op straat geleefd en bij vrienden geweest terwijl hij maar bleef dreigen per mobiel dit keer. Heb nu een kamer dus een huis ik wilde nooit meer terug namelijk. Toen mijn ex doorkreeg dat ik echt niet terug kwam is hij naar Frankrijk gereden en is daar van een klif gesprongen. Word nu dus achtervolgd door alle narigheid die hij heeft achtergelaten.

      /   Reply  / 
  16. wilma

    goededag.
    ik word al sinds sept verleden jaar gestalkt met post zoals kaarten en briefjes zonder afzender erop en heel kinderlijk geschreven. gister kreeg ik erweer opniuew 1 met megagrote letters met stiften geschreven. steeds zonder afzender zo laag bij de grond.
    politie kan er niks mee omdat er geen afz opstaat. ook krijg ik ongewild accepgiro,s van ene sanoma dan gaat het over de donald duck dan weer over autoweek om ff 55 euro te betalen terwijl ik heel geen lid bent nooit geweest ook.
    wie doet dit toch?
    is het een bekende of een widvreemde die kielebokkie is en graag het leven van anderen de vernieling inhelpt? ik weet het niet meer.
    elfs denk ik i9nmiddels aan verhuizen zover is het al.
    heb al meningmaal iets in gesproken bij alberto stegeman maar tot nu toe geen reactie.
    snap wel dat er meer mensen zijn die zijn hulp dringend kunnen gebruiken als alleen ik maar ik denk niet dat ik dit nog langer trekt.
    wie herkent dit?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>