Alberto Stegeman speurt vrouwelijke pedofiel op

Het nieuwe seizoen Undercover in Nederland wordt geopend met een zoektocht naar vrouwelijke pedofielen. Jawel, Alberto Stegeman heeft een nieuwe vrees voor de samenleving gevonden en gaat met de verborgen camera op pad om dat bloot te leggen.

Volgens eigen zeggen levert dat opzienbarend materiaal op als hij inderdaad een pedofiele vrouw op het spoor komt. De hulpverleenster, woonachtig in Athene, blijkt zelf pedofiel en stimuleert seks tussen een volwassene en een kind. Ze biedt zelfs een tweejarig kind aan om op te passen en seks mee te hebben. De vader van de 2-jarige dreumes wordt door de pedofiele hulpverleenster niet ingelicht over de pedofiele gevoelens van de oppasser.

“Opmerkelijk is dat de pedofiele hulpverleenster is aangedragen door Marthijn Uittenbogaard, penningmeester van de verboden pedofielenvereniging Martijn”, meldt SBS 6. “Hij reageerde op een mail van de pedofiele Liesbeth die aangaf hulp te willen, omdat ze worstelt met haar pedofiele gevoelens voor jonge meisjes. In werkelijkheid bleek de mail afkomstig van Alberto Stegeman.”

Hier en daar is wat consternatie ontstaan, omdat Alberto de misstand pas nu aan de kaak stelt terwijl hij in zijn onderzoek al maanden terug op de strafbare feiten stuitte. De journalist wordt verweten dat te hebben verzwegen, daarbij het risico lopend dat de pedofiele vrouwen hun seksuele gevoelens zouden praktiseren.

Het hele verhaal is vanavond te zien in een eerste aflevering uit de nieuwe reeks.

Undercover in Nederland, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Undercover in Nederland over pedofiele vrouwen
- Alberto Stegeman rechercheur in Onopgeloste Zaken
- Nieuwe show voor Alberto Stegeman: Gestalkt
- Alberto Stegeman doet Ushi’tje voor Undercover in NL

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Alberto Stegeman speurt vrouwelijke pedofiel op

  1. De weblog van Helmond

    Hoewel De Smaakpolitie wel geprogrammeerd was voor vanavond, en vorige week zondag keurig de onderwerpen voor deze week aangekondigd werden, is het vanavond blijkbaar geschrapt voor Undercover in Nederland.
    Weet iemand hier waarom? Is het programma verhuisd?

      /   Reply  / 
    1. Frank

      Dat was een herhaling denk ik? Sowieso niet al te best bekeken.

        /   Reply  / 
  2. SpiritInfo

    Albert maakt echt top programma’s. Voegen daadwerkelijk iets toe aan de Nederlandse televisie en hij zet maatschappelijke problemen in de spotlight.

      /   Reply  / 
    1. Tim20 MJ

      Ten eeeeeerste is het Albertooooooo…

        /   Reply  / 
      1. Frank

        HAHA!!

          /   Reply  / 
  3. fred

    volgens eigen zeggen…..nou dan weet je al genoeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>