SBS 6 maakt The Next Pop Talent zaterdagavondshow

Op de SBS-presentatie is bijna met geen woord gerept over The Next Pop Talent, de nieuwe auditieshow die de zender in voorbereiding heeft. SBS 6 herhaalde terug te gaan naar de basis in het programma, de gedachte dat iedereen kan zingen. “We zijn toch een beetje de zender van het volk, dus iedereen is echt welkom”, vertelde zenderbaas Harold Oomes. Maar wie de show presenteert of wie er in de jury zit, kwam niemand gisteren te weten. Wel wilde programmadirecteur Remko van Westerloo verklappen dat The Next Pop Talent op de zaterdag terechtkomt.

In het nieuwe jaar gaat SBS 6 eerst aan de slag met de combinatie Sterren Dansen op het IJs en De Grote Vakantieshow, vermoedelijk volgt The Next Pop Talent dus pas eind maart/begin april. Eerder kondigde de zender al aan dat The Next Pop Talent 13 afleveringen zal beslaan.

Van Westerloo zegt verder verschillende presentatoren te testen voor de show. Voor de juryplekken wordt gesproken met enkele grote namen. Desgevraagd liet Jeroen van der Boom weten niet betrokken te zijn bij The Next Pop Talent. Ook Gerard Joling lijkt genoeg om handen te hebben met Sterren Dansen op het IJs en Bloed, Zweet & Tranen.

RTL 4 heeft de afgelopen jaren de vrijdagavond weten te claimen met talentenjachten. SBS 6 gaat daar wel de aanval openen met geestverwant Bloed, Zweet & Tranen.

Zie ook:
- The Next Popstar wordt The Next Pop Talent
- Talpa produceert SBS-show The Next Popstar
- Idols-jury ziet The Next Popstar wel zitten
- RTL in 2013 definitief terug met X Factor

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS 6 maakt The Next Pop Talent zaterdagavondshow

  1. Robin

    offtopic: Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen keren sowieso niet terug in X Factor, volgens mediacourant.nl dan

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Blijf gewoon eens ON-topic, kan dat ook misschien?

        /   Reply  / 
  2. Kopen

    Pop is toch helemaal niet van deze tijd. Dit programma is echt geen innovatie voor de Nederlands televisie. Ze hadden het beter in de snellere muziek kunnen zoeken.

      /   Reply  / 
  3. Brian

    Kunt er sowieso van uit gaan dat Eric van Tijn in de jury plaatsneemt aangezien hij niet meer bij X Factor zal meedoen, daarnaast schuift hij al regelmatig aan bij Shownieuws. Mogelijk zal Henk-Jan niet moeilijk te strikken zijn voor deze klus.

      /   Reply  / 
  4. Jordy

    Van The next Popstar naar Poptalent. De Nederlandse TV (En televisie in general) is vermaard tot één grote sombere talentenshow voor ieders 15 minutes of fame.

      /   Reply  / 
  5. Zayn

    Ik denk dat ze een groot deel van de Idols-jury willen en zullen terughalen. Eric en Henk-Jan zullen niet moeilijk zijn. Nu een kwestie om Jerney over te halen… ik weet niet hoe zij dezer dagen open staat voor een return als jurylid. Maar bij SBS denk ik dat ze het niet snel zal doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>