Nieuwe SBS-misdaadserie Elementary slaat aan

SBS 6 heeft goede resultaten neergezet met zijn nieuwe misdaadserie Elementary. Gisteren zijn de eerste twee afleveringen uitgezonden met 837 duizend en 888 duizend kijkers. De scores liggen ver boven het zendergemiddelde. Afgelopen maandag introduceerde RTL 4 ook al een nieuwe misdaadserie: Unforgettable. Daar keken volgens Stichting Kijkonderzoek bijna 1,2 miljoen mensen naar.

Zie ook:
- SBS 6 met Elementary: Sherlock Holmes anno 2013
- RTL 4 introduceert Unforgettable op crime-avond

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe SBS-misdaadserie Elementary slaat aan

  1. Zayn

    Je vergeet te melden dat RTL zo goed als geen concurrentie bood met een herhaling van Gepest

      /   Reply  / 
    1. mark

      en jij vergeet dat RTL op maandag bijna geen concurrentie heeft ;-)

        /   Reply  / 
      1. Nick

        Geen concurrentie op maandag? Radar, Spoorloos en T’ Schaep horen bij de best bekeken programma’s van Nederland 1, dus hoezo geen concurrentie op maandag?

          /   Reply  / 
  2. ronaldo

    Dat rtl geen concurrentie biedt door een herhaling van GEPEST te programmeren kan je sbs dus niet kwalijk nemen dat is het probleem van rtl4. Maar gezien de score van GEPEST zal de dinsdag snel aangepast worden over twee a drie weken.

      /   Reply  / 
    1. Zayn

      Ik zeg ook niet dat ik het SBS kwalijk neem?? Ik probeer alleen een beetje te relativeren want ik zie de koppen over een week of 3 wel weer voor me: SERIE SBS STORT IN. Schreeuwend op de voorpagina van bijv De Telegraaf

        /   Reply  / 
  3. Tom

    Zelf heb ik het na 20 minuten afgezet. Na 8 jaar House had ik eigenlijk geen zin in precies dezelfde serie maar dan met agenten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>