SBS 6 op zaterdag met Next Pop Talent en Showbizzquiz

SBS 6 blijft agressief programmeren op zijn zaterdagavond. Hoewel Sterren Dansen op het IJs en De Grote Vakantie Show niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, komt de zender vanaf 22 februari met nieuwe, dubbele programmering op zijn zaterdagavond. The Next Pop Talent moet de kijker naar SBS 6 lokken tussen 19.00 en 21.00 uur. Daarna nemen vader en zoon Brandsteder het over met de revival van De Showbizzquiz.

Opmerkelijk is dat op de late night de titel Wie Ben Ik? terugkeert in de schema’s van SBS 6.

Onlangs ging al het gerucht dat Endemol nieuwe afleveringen van dit spelletje zou gaan maken, SBS 6 ontkende toen de beoogde partij te zijn. Vermoedelijk gaat het nu dan ook om herhalingen, mede gezien het late tijdstip van 23.00 uur. SBS 6 heeft enkele jaren terug twee series gemaakt gepresenteerd door Tooske Ragas met Gerard Joling en Patty Brard als teamcaptains.

Overigens komt vanaf eind maart De Lijf Show weer op zaterdag te staan.

Zie ook:
- SBS 6 maakt The Next Pop Talent zaterdagavondshow
- SBS hoopt score Sterren Dansen op het IJs te stabiliseren
- Ron en Rick Brandsteder op zaterdag met Showbizzquiz

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “SBS 6 op zaterdag met Next Pop Talent en Showbizzquiz

  1. David(2)

    Nee. Dit is een grap toch? Dat ze wéér zo’n soort show om 19.00 programmeren. Kom op Herman, dit heb je zelf verzonnen, toch? Geen programmadirecteur kan zó dom zijn om na zo’n grote flop om 19.00 (of eigenlijk twee), wéér een grote show op dat tijdstip te zetten.

      /   Reply  / 
  2. Tim20 MJ

    Waarom heeft SBS HvNL in de schema’s vrijwel dagelijks om 22.40 uur gezet? Nieuw tijdstip?
    En ik snap werkelijk niet waarom ze nu weer risico gaan nemen met De Lijf Show op zaterdag. Laat ze toch tevreden zijn met de combi De Lijf Show – Dokter Tinus (of Danni Lowenski) op woensdag. Straks helpen ze die Lijfshow ook nog naar de afgrond met deze switch.
    Die Popstars-kloon had gewoon om 20.30 gemoeten en de Showbizzquiz op vrijdag, nadat Vliegende Hollanders afgelopen is. Want op vrijdag komen weer eens films. Waarschijnlijk weer Indiana Jones, Harry Potter en Johnny Depp in z`n piratenpak…

      /   Reply  / 
  3. Stewie

    Maar aangezien Brandsteder nu in dienst is van de campingzender, zou het ook zo maar kunnen dat hij weer captain gaat spelen bij Wie Ben Ik. Wie weet weer met z’n zoon?

      /   Reply  / 
  4. Vic

    Vrijdag komt na De Vliegende Hollanders: Bloed, Zweet en Tranen. Vanaf 29 Maart

      /   Reply  / 
    1. Tim20 MJ

      dat hadden ze dan mooi kunnen combineren met Showbizzquiz

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>