Programmaleider SBS 6 Remko Terlouw per direct weg

Opnieuw rollen er koppen bij SBS 6. Na het vertrek van CEO Georgette Schlick is het dit keer Remko Terlouw die opstapt. Hij was bijna 18 jaar betrokken bij SBS, het laatste jaar als adjunct programmaleider bij SBS 6, naast Remko van Westerloo. Voor zijn komst was Terlouw zelfs de zendermanager van SBS 6.

Een woordvoerder van SBS 6 kan vandaag niet de reden van het vertrek van Remko Terlouw toelichten. Er wordt gesproken over een ‘interne aangelegenheid’. Ook is niet bekend of en hoe hij wordt vervangen.

Wel heeft Terlouw een bericht intern doorgestuurd, waar de woordvoerder aan refereert: “Na bijna 18 jaar met veel plezier bij SBS te hebben gewerkt, heb ik in goed overleg met SBS de beslissing genomen om SBS te verlaten. Mijn formele vertrek is binnenkort, maar ik neem de komende tijd vakantie, waardoor vandaag mijn laatste werkdag is.”

Zie ook:
- Alle ogen weer op najaar SBS 6: Wat te doen?
- Sanoma-topman: Lek komt boven bij SBS, rest is barpraat
- Georgette Schlick en haar toverstokje weg bij SBS
- Carlo Boszhard mist Tina Nijkamp bij SBS 6
- Gerard Joling: SBS moet sterren bij concurrent halen

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Programmaleider SBS 6 Remko Terlouw per direct weg

  1. k:Alex

    Ze moeten John de Mol eruit gooien en een deal met Eyeworks sluiten, eerder is er geen kans van slagen.

      /   Reply  / 
    1. Willem

      Denk niet dat men daar bij Eyeworks op zit te wachten

        /   Reply  / 
  2. Kim

    Weer iemand die daaro vertrekt die wél verstand van zaken heeft. Wat n leegloop. Dat kan toch nooit goed zijn voor n bedrijf..

      /   Reply  / 
  3. Marco

    Heel erg jammer voor het bedrijf dat hij weggaat. Remko is de meest trouwe ( 18 jaar!!!! dus vanaf het begin) werknemer die een bedrijf kan hebben.

      /   Reply  / 
  4. Maarten

    totaal faalbeleid. Ome Sjon kan geen zender bouwen en beheren, zie dat toch ns in.

      /   Reply  / 
  5. Koen

    Lees ik nou bijna 18 jaar? Hij is dus bijna vanaf de start bij sbs6. Sbs6 is in 1995 begonnen en het is nu 2013.

      /   Reply  / 
  6. Toos

    De werkelijk verantwoordelijke & volstrekt incapabele kliek (van Westerloo & co) blijven rustig zitten. Ze slachtofferen gewoon iemand die er weinig tot niets aan kon doen. Hoewel, van Westerloo verantwoordelijk? Eigenlijk kan dat niet waar zijn. Hij is namelijk de enige Nederlandse Programma Directeur zonder portefeuille. Die heeft John de Mol namelijk in zijn zak.

      /   Reply  / 
  7. Craig

    Langzaamaan verdwijnen de medewerkers van t eerste uur die verantwoordelijk waren voor vele successen bij de zender. Erg hoor. Leegloop van kennis en hart voor de zaak. Ondertussen gaat t daar slechter dan ooit.

      /   Reply  / 
  8. John

    Wie wordt t volgende slachtoffer?

      /   Reply  / 
  9. Tim

    Ik denk dat ze per ongeluk de verkeerde Remko laten gaan…

      /   Reply  / 
    1. Freek

      Inderdaad de verkeerde. Briljante opmerking Tim!

        /   Reply  / 
  10. $ Dollar Bill $

    Zodra Sanoma van John de Mol af is zal het beter worden.

      /   Reply  / 
  11. Patricia

    Ik zeg maak van SBS6 een thema kanaal. Bijvoorbeeld voor 30 tot 50 jarigen met veel films, herhalingen van oude series als Dynastie, Falcon Crest en weet ik veel wat er in de jaren 80 en negentig een hit was. En met revivals/kopieen van shows die toen bekend waren (Love Letters, Showbizz quiz, Ted de Braak show etc etc) Maak er ook geen geheim van dat het kopieen zijn. En laat deze programma’s presenteren door echte presentatoren, niet door b-sterren die naast het zingen/rappen dit er ff bij doen. Gooi op de zaterdagavond gewoon wat films en animatiefilms op de buis, vergeet de strijd om de kijkcijfers op die dag. En ga je richten op bijvoorbeeld de woensdagavond of donderdagavond. En zeer belangrijk…onderbreek de films niet voor een aflevering van Hart van Nederland!!

      /   Reply  / 
    1. Christopher

      Nou dat is eigenlijk helemaal geen slecht idee… tevens val in die leeftijdsgroep en zou zeker die series Dynastie/Falcon Crest en meer van die 80s shows willen zien…geweldig idee.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>