‘Verliefd op Ibiza op zaterdagavond SBS 6′

De tv-serie van Verliefd op Ibiza moet een paradepaardje in het weekend van SBS 6 worden. Shownieuws meldt althans dat de serie dit najaar op de zaterdagavond terechtkomt. Het zou voor het eerst zijn dat SBS 6 Nederlands drama op de zaterdag programmeert. De persdienst van de zender wil niets bevestigen over de komst van de serie.

Patty Brard vertelde in Shownieuws: ““Laten we voorop stellen dat we in dit pand nooit iets bevestigd krijgen, maar ook wij hebben wandelgangen en oren. In deze zelfde wandelgangen hebben wij in dit gebouw gehoord dat dit een serie gaat worden die op de zaterdagavond bij SBS 6 zal worden uitgezonden.”

Al langere tijd is duidelijk dat er een tv-serie komt van de bioscoopfilm, die meer dan 700 duizend bezoekers trok. Toch is nu al duidelijk dat niet alle hoofdrolspelers uit die film terugkeren in de serie. Eerder konden we al melden dat Jan Kooijman niet is te zien in de serie, nu blijkt ook Gigi Ravelli niet mee te doen. Jim Bakkum, die onder contract staat bij SBS 6, heeft zich wel laten vastleggen voor de serie.

Zie ook:
Jan Kooijman niet in tv-serie Verliefd op Ibiza
Willeke van Ammelrooy gepolst voor serie Verliefd op Ibiza

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Verliefd op Ibiza op zaterdagavond SBS 6′

  1. Valpa

    Apart. TROS was de co-producent. Hebben die geen interesse?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>