Kijkcijfers zaterdag: 578 duizend kijkers finale Het Beste Idee

het beste idee van nederland jochem brittDe laatste aflevering van Het Beste Idee van Nederland heeft 578 duizend kijkers naar SBS 6 getrokken. De OBOS Sneeuwschep is de winnende uitvinding, met dit stukje innovatie moet het sneeuwscheppen makkelijker worden. Inmiddels is de inschrijving voor een 2015-seizoen geopend.

De score van Het Beste Idee van Nederland staat in schril contrast met de hoogtijdagen van het programma, toen er ongeveer 1 miljoen mensen keken naar de ontknoping van de wedstrijd. SBS 6 trekt deze zaterdagavond overigens 604 duizend kijkers met The Winner Takes It All. De scores liggen iets boven wat een familiefilm op de zender zou realiseren.

De lijstaanvoerder van de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek is Ik Hou van Holland, goed voor 2 miljoen kijkers. Op NPO1 trekt De Kwis 1,2 miljoen kijkers, Ik Vertrek tikt bijna 1,3 miljoen kijkers aan. Raymann scoort 607 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2014-12-21 om 12.25.51

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 2,6 miljoen kijkers finale The Voice
- Kijkcijfers zondag: 2,1 miljoen kijkers De Reünie
- Kijkcijfers zaterdag: Goor Draait Door sluit af op 1,1 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>