De nieuwe relatietest van Veronica: Undercover Lover

Temptation IslandVeronica had nog jaren door kunnen gaan met Temptation Island, maar de zender vond dat niet spannend genoeg. En dus begon de zoektocht naar een waardige vervanger. Paradise Hotel bleek het net niet te zijn, en nu doet de zender een poging met Undercover Lover, een samenwerking met Vlaamse televisie. Opnieuw gaat het om verleiden en trouw zijn aan je partner. Anders dan bij Temptation Island gaat het hier ook om een vette geldprijs van 100.000 euro.
Hoe gaat Undercover Lover in zijn werk? Zes stellen vliegen naar het warme Thailand alwaar ze worden gescheiden. De helft wordt losgelaten tussen tien vrijgezellen, de andere helft moet via camerabeelden de verrichtingen van hun wederhelft volgen. De bedoeling is om binnen twee weken vervolgens de singles van de gebonden mensen te scheiden. Wie de juiste samenstelling kiest, wint het geld.

Kortom: als je als partner wordt losgelaten tussen de singles, heb je er baat bij om de schijn op te houden. Maar hoe ver kun je hier in gaan? Mag je handjes vasthouden met iemand anders? Zoenen? Een beetje onder de kleding voelen? Een nummertje maken? Of zelfs met drie verschillende personen de lakens delen?

Het zijn afspraken die iedereen ongetwijfeld van te voren al maakt. Maar zoals we al eerder zagen in de verleidingsprogramma’s van Veronica: bijna iedereen gaat verder dan van te voren is afgesproken. In die zin is Undercover Lover opnieuw een relatietest. Maar dan met een heel interessante jackpot.

Undercover Lover, 20.30 uur, Veronica (ook op woensdagen)

Zie ook:
- Finalisten Undercover Lover bekend
- Pikante foto’s Undercover Lover Annuska opgedoken (met foto’s)
- Undercover Lover: Annuska is een prostituee!
- Veronica wil verleiden met Undercover Lover
- Doek valt voor Temptation Island in najaar Veronica

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “De nieuwe relatietest van Veronica: Undercover Lover

  1. anne

    wat een verschrikkelijk programma.
    is dat leuk, om te kijken hoe mensen elkaar bedriegen, geeft het een fijn gevoel om te zien dat de relatie van mensen die van elkaar houden met alle middelen wordt verbroken?
    en de ander kan nog zien ook hoe hij wordt bedrogen.. fijn gevoel he om te zien dat iemand kapot wordt gemaakt?

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Inderdaad waardeloos! Zijn er echt mensen die dit leuk vinden? Undercover lover niet mijn lover..

      /   Reply  / 
  3. ik togg

    iik vind ut een vet tof programma! xd

      /   Reply  / 
  4. A Real Undercover Lover

    Is echt een super programma, wou dat ze nog meer van dit soort leed-vermaak programma’s maakte!!:D Met vriendelijke groet een échte undercover lover

      /   Reply  / 
  5. sweety

    ik ind het een super programma leuker dan temptasion als het lukt om niks te doen kun je wel op hem/haar vertrouwen en anders niet

      /   Reply  / 
  6. Richard

    Annuska een prostituee? Dido ook. Onder haar ‘artiestennaam’ Joelle verschijnt ze op afroep in Hotel of aan huis! Lekker ding hoor!

      /   Reply  / 
  7. ilse

    stel je niet zo aan joh!
    Ze geven zichzelf toch op voor zo’n belachelijk programma!?!
    Geniet ervan en doe niet zo dramatisch.
    Ja het is leedvermaak , dat weten we allemaal.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>