Doek valt voor Temptation Island in najaar Veronica

VeronicaVeronica vindt het mooi geweest met Temptation Island. Na vijf edities stopt de zender op het hoogtepunt met de serie. Dat neemt niet weg dat de zender doorgaat met het uit elkaar drijven van gelukkige stelletjes. In het najaar komt Tanja Jess namelijk gewoon met een nieuw verleidingsprogramma. Hierin worden zes koppels losgelaten op een tropisch eiland waar ook tien verleiders rondlopen. Meer over het programma wilde SBS Broadcasting niet kwijt op de najaarspresentatie.
Verder blijft er weinig budget voor de zender, waardoor er vooral aangekochte (b-)programma’s te zien zijn op Veronica. Wel zijn er enkele nieuwe series aangekocht, zoals de science fiction-serie Stargate Atlantis.

Daarnaast krijgt Tatum Dagelet weer een podium bij de zender. Zij mag het verborgen camera-programma Gotcha! presenteren en krijgt een datingshow genaamd Weet Wat je Date. Gotcha! gaat naar mijn smaak veel te ver in zijn ‘grappen’ terwijl Weet Wat je Date erg veel weg heeft van Op Goed Geluk, dat de Tros vorige eeuw jarenlang uitzond met Carry Tefsen als gezicht.

Kortom: haal de krenten weg bij Veronica en je hebt een prachtig leeg kanaal voor een tweede Talpa-zender

Zie ook:
- Net 5 vervolgt ingezette koers
- De ‘ijzersterke’ najaarsprogrammering van SBS 6
- Campingwinkel SBS raakt uitverkocht
- Tatums Op Goed Geluk tot najaar uitgesteld
- Tatum krijgt twijfelachtige eer van presentatie Gotcha!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>