Grote relatiecrisis in Undercover Lover

NicoDe nieuwe vreemdgaanshow van Veronica heeft alweer tot een grote relatiecrisis geleid. Nico, de wederhelft van Dido die moest achterblijven in de villa waar partners slechts lijdzaam kunnen toezien, kon alle beelden niet langer verdragen. Hij zag hoe zijn Dido veel aandacht kreeg van allemaal mannen op Bikini Beach. Vooral de versierpogingen van Sergio deden Nico (foto: Roland J. Reinders) pijn. Nico koos eieren voor zijn geld en besloot niet langer mee te doen aan de poppenkast die Undercover Lover heet. Vanavond zien we hoe Dido met spoed van Bikini Beach wordt gehaald om met haar Nico te worden herenigd.
Het is natuurlijk het grote risico van deelname aan een programma als dit. We hebben het immers al zo vaak zien gebeuren in Temptation Island: elk stel maakt afspraken over hoe ver er gegaan mag worden in het versieren, maar veel koppels gaan over deze grens. En dat zorgt voor een hoop leed bij de andere helft. Iets waar het publiek van smult, zonder dat leed zouden deze shows geen bestaansrecht hebben.

Of het allemaal nog goedkomt? Vast wel. Al is het onduidelijk wat het vertrek van Dido voor gevolgen zal hebben voor de nominaties van Annuska en Debby.

Zie ook:
- Finalisten Undercover Lover bekend
- Pikante foto’s Undercover Lover Annuska opgedoken
- Undercover Lover: Annuska is een prostituee!
- De nieuwe relatietest van Veronica: Undercover Lover

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grote relatiecrisis in Undercover Lover

  1. rene

    vergeet de trauma-helicopter niet ! misschien voor de zekerheid ook nog een brandweerteam uit laten rukken, met al dat relatievuur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>