Peter R. de Vries claimt oplossing zaak Natalee Holloway

Waar de Arubaanse autoriteiten al drie jaar aan sleutelen, heeft Peter R. de Vries op eigen houtje verricht. De misdaadverslaggever laat in zijn uitzending van zondag zien hoe hij eigenhandig de vermissing van Natalee Holloway heeft opgelost. Of ze nog leeft of waar haar stoffelijk overschot ligt, maakt De Vries nog niet bekend; daarvoor moeten we zondag naar zijn programma kijken.

Holloway verdween na een avondje stappen met Joran van der Sloot. Laatstgenoemde zegt haar in levende lijve te hebben achtergelaten op het strand, maar aan die verklaring gingen wel tegenstrijdige verhalen vooraf. Inmiddels beroept hij zich op zijn zwijgrecht, al is De Vries er zeker van dat Van der Sloot er meer mee heeft te maken.

De Vries is de afgelopen maanden intensief bezig geweest met de zaak. Via de verborgen camera zou hij tot een doorbraak zijn gekomen. Inmiddels heeft hij de autoriteiten daarover ingelicht, zij zouden nu bezig zijn de zaak op te lossen.

In de uitzending van zondag is Beth Twitty aanwezig, de moeder van Natalee Holloway. Het feit dat Natalee er niet zelf bij is, doet vermoeden dat ze niet meer in leven is.

Big respect voor Peter R. de Vries als hij inderdaad tot een doorbraak is gekomen.

Zie ook:
- De Vries sleept 3 mensen mee in uitzending Natalee Holloway
- Peter R. de Vries blikt maandag terug op uitzending Holloway
- Holloway-uitzending Peter R. de Vries nu al kaskraker
- Peter R. de Vries mag pedo-aflevering toch uitzenden
- Steve Brown wil op sollicitatiegesprek bij Peter R. de Vries

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Peter R. de Vries claimt oplossing zaak Natalee Holloway

  1. Jorn

    Als… als Peter R. het écht opgelost heeft, dan hoeft hij de rest van zijn leven niet meer te werken. Beetje opdraven in Amerikaanse talkshows en één boek schrijven over de hele zaak en kassa!

    Ben benieuwd, moet nu wel gaan kijken zondag!

      /   Reply  / 
  2. bart

    als ie het echt bewijsbaar oplost dan alle respect. maar ik vermoed een opzich onopgeloste zaak waarin peter zal beweren dat het wel joran moet zijn en natalee (bijna) zeker dood is, en in de oceaan ligt ofzo.

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Het tipgeld is al een miljoen dollar… Als de zaak wordt opgelost zal De Vries dat zo in zijn zak kunnen steken (als dat nog geldt uiteraard, de zaak is wel gesloten).

      /   Reply  / 
  4. Boudewijn

    Ik lees dat Joran de ‘moord’ zou hebben toegegeven tegen Peter R de Vries. Ik hoop voor hem dat het een echt goede bekentenis is en dat de plek waar ze ligt/gedumpt is ook nu bekend is want ik zie Joran er wel voor aan om gewoon maar wat onzinnigs tegen de Vries te zeggen om hem zo achteraf door het slijk te laten gaan als blijkt dat het niet waar is.

      /   Reply  / 
  5. Tracey

    Eeerst zien , dan geloven. Staat nog steeds niet vast voor mij dat dei Joran het gedaan zou hebben. Wel vreemd dat hij mag wachten tot zondagavond. Dit is toch iets juridisch of vergis ik mij nu? Wint het zakelijke voordeel van SBS6 het van de Rechterlijke macht? Als het vandaag bekend is en Joran zou het wel gedaan hebben , dan zou Joran vandaag al gearresteerd moeten zijn/worden.
    Hij zou hem eigenlijk anders gewoonweg kunnen “peren”naar een ver warm eiland!!
    Dus dat geeft mij wel een bepaalde mening dat hij het dan niet heeft gedaan. Ben benieuwd wie dan wel. Misschien wordt Joran of wie dan ook wel gewoon uit de tent gelokt….en willen ze mensen gewoon onrustig maken.

    We zullen zien………..

      /   Reply  / 
  6. danny

    Even speuren op de site van Peter R. levert een persbericht van de Justitie uit Aruba op. Hierin staat letterlijk te lezen dat ze aanwijzingen hebben gekregen over “de wijze waarop Natalee Hollaway is overleden en de wijze waarop haar lichaam is verdwenen”. Uit het programma zal dus naar voren komen dat ze dus werkelijk is vermoord… Ook ik ben héél benieuwd naar het programma!

      /   Reply  / 
  7. Peter

    Die patrick van der eem, briljant hoe peter r de vries dit voor elkaar heeft gekregen!

    Is die patrick van der eem wel zo zuiver?

      /   Reply  / 
  8. piet

    Dat is iemand die drugs importeerd, verhandeld en gebruikt. Hoe denk je anders dat hij de taal van de straat spreekt. Hij heeft ook al meerdere delicten op zijn naam staan, de politie van Arnhem kan daar wel meer over vertellen.

      /   Reply  / 
  9. Tracey

    De manier waarop is echt wel crimineel te noemen hoor! Lekker typje heeft die PRdV genomen als verborgen spion.
    Volgens mij heeft dat typje ook een strafblad waar je u tegen zegt! Lekker te vertrouwen. Misschien gaat hij straks de poet ( HIJ s degene die het interview doet met Joran, niet Peter!! Die Patrick zou nog wel eens aanspraak kunnen maken op dei uitgeloofde 2 miljoen dollar!! Misschien zijn die Joran en die patrick zo slim, dat ze het straks met zijn tweetjes delen…….
    Het verhaal van die Joran is zo absurd….dat het gewoon gelogen moet zijn.
    Focking focking focking gek is die jongen, om maar even zijn taal te gebruiken.
    Dat Papiaments met half Nederlands…..je zou er moe van worden.
    Half stoned vertelt hij zihn verhaal. Kunnen wij daar nog enige waarde aan hechten??
    Juridisch gezien zijn er maar weinig redenen om hem op te pakken of te vervolgen. Misschien alleen voor het feit dat hij zegt niet te hebben geweten of ze nu wel of niet leefde…..

    Ik ben benieuwd wat uiteindelijk het resultaat wordt. Die Peter R de Vries…is de enoge die hier geld…heeeeeel veel geld mee verdient. Hij kreeg zoveel aanbiedingen uit Amerika, dat hij geen zin had om te gaan. NEUH de buit ( de verkoop van het programma ) en daar dus en deel van is toch al genoeg…..

      /   Reply  / 
  10. peter

    Die patrick van der eem, briljant hoe peter r de vries dit voor elkaar heeft gekregen!
    otto

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>