Holloway-uitzending Peter R. de Vries nu al kaskraker

Hoewel het nieuwe jaar amper een maand oud is, kan Peter R. de Vries een flinke eindejaarsbonus verwachten. De nog uit te zenden aflevering van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever waarin hij de zaak Natalee Holloway oplost, is een internationaal verkoopsucces. Veel Amerikaanse tv-zenders willen de aflevering kopen. Daarnaast regent het uitnodigingen om te komen praten in talkshows. "We worden platgebeld", vertelde De Vries bij RTL Boulevard zo'n 1,5 uur na het verspreiden van het persbericht.

De Vries wil nog niets over de oplossing van de zaak kwijt, daarvoor moet zondag iedereen kijken naar SBS 6. De journalist zegt de verdwijning te hebben opgelost, alle raadsels zouden na zondag voorbij zijn. De Vries heeft zijn bevindingen gisteren aangeboden aan de Arubaanse autoriteiten, die zeggen het onderzoek met deze informatie te kunnen voltooien.

Het lijkt me dat Peter R. de Vries met deze onthulling voor de rest van zijn leven binnen is. Maar De Vries kennende zal hij hierna niet achteroverleunen en het geld laten binnenstromen.

Ook SBS profiteert mee. Die zender kan zondag op gigantische kijkcijfers rekenen. 'Gelukkig' voor SBS begint het programma na kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw.

Zie ook:
- De Vries sleept 3 mensen mee in uitzending Natalee Holloway
- Peter R. de Vries blikt maandag terug op uitzending Holloway
- Peter R. de Vries claimt oplossing zaak Natalee Holloway

47 Reacties // Reageer

47 thoughts on “Holloway-uitzending Peter R. de Vries nu al kaskraker

  1. Miranda

    Het moet toch gewoon Joran zijn,hij heeft zich zeer verdacht gemaakt.
    Vooral tijdens zijn confronterend gesprek met Peter R.
    Zijn programma gaat zondag heel veel kijkcijfers halen,want wie nou niet weten wat zijnb bevindingen zijn…

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Eén probleempje… de uitzending is van Endemol, dus het zal met name de producent zijn die zal binnenlopen. Peter zal er vast wel in meedelen ;) Belangrijkste is echter dat hij die grote zaak heeft opgelost.

      /   Reply  / 
  3. AardappelSanders

    Maddie heeft het gedaan!

      /   Reply  / 
  4. richard

    huhhh, ze lieten net een voorstukje zien wat we kunnen verwachten bij paul en witteman en daariin zag je dat de moeder van nathalee de beelden aan het kijken was bij peter in de studio en toen zij ze. “Look wat the did to nathalee” nog iemand opgevallen? Ga zeker zo kijken naar P&W

      /   Reply  / 
  5. Matthijs

    of Boer zoekt vrouw moet blij zijn dat Peter R na hun komt… anders zouden ze toch maar mooit hun 5mio kijkers niet halen (A)

      /   Reply  / 
  6. Ik

    Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is. Ziek als je zulke humor hebt.

      /   Reply  / 
  7. Ik

    Deze opmerking gaat over de opmerking van de kennelijke zeer grappige Aardappelsanders.

      /   Reply  / 
  8. yo

    walgelijk dat dit weer om kijkcijfers gaat ,,,de uitzending zondag om de 5 minuten wordt onderbroken door reclames ,, alles draaid in dit zieke landje om geld ,,,,vertel gewoon wat er gebeurd is mr p de vries en doe niet zo zielig op tv ,,het enigste wat jij wil is je roem ,,van mij mag je hem hebben hoor zielig mannetje..

      /   Reply  / 
  9. konijn

    Peter R. de Vries heeft voorlopig niets opgelost zolang hij geen openheid van zaken geeft. Blijkbaar is hij op zoek naar een publiciteitsstunt. Peter wees een vent en laat niet iedereen in spanning en bovendien geef je de echte dader kans om te ontsnappen. Ik vind je een arrogante kerel die denkt dat hij goede programma’s maakt en dat blijkt ook uit zijn uitspraken tijdens P & Witteman.

      /   Reply  / 
  10. Jeroen

    Yo konijntje.. júíst als ie nu opheid zou gevehn zou hij de dader kans geven te ontsnappen. Dus ik vind dit wel even goed.

      /   Reply  / 
  11. Iwan

    The hangman smiles…

    Moeder Holloway spreekt in een verklaring over “wat ZE gedaan hebben”…zijn het er toch meer dan één!? Niemand dat opgevallen??

      /   Reply  / 
  12. Mr Big

    Wat lullen jullie allemaal ??
    Als peter de zaak heb opgelost dan ben ik zondag thuis. Kan niet wachten om het te zien en als het een stunt is of wat dan ook.
    wat ik 100% zeker weet dat het niet zo is.

    Niemand doet zijn bek open en peter wel.
    dus peter ga zo door.
    pet je af ouwe.
    Ik ben zeker van de party zondag achter me tv.

    grt, Big

      /   Reply  / 
  13. ik

    peter r de vries kennende zal het wel zo zijn dat er een schuldig verklaring uit gerold zal zijn die voor geen enkel gerechtshof stand houd. als ik kijk naar zijn geschiedenis rond om andere “spraakmakende”zaken krijgt hij alleen maar een schuldig verklaring op beeld nadat hij die betreffende persoon meerdere jaren gestalked en opgefucked heeft. maar dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat het hem schijnbaar alleen om de kijkcijfers gaat.

      /   Reply  / 
  14. hollandia_hind

    het gaat hier wel over een moeder die haar kind kwijt is het ergste nieuws dat je kunt krijgen, mijn zoon van 18 is onlangs overleden dus voel ik haar pijn en voel met haar mee en wens haar sterkte
    dus beetje respect zou wel op zijn plaats zijn

      /   Reply  / 
  15. Mr Big

    En so what, als het voor de kijkcijfers gaat??
    Je moet niet vergeten dat het ook zijn werk is.
    Ik, je kan wel lopen lullen enz enz.
    Maar heb jij dan moeite gedaan om de zaak op te lossen??? Nee.
    Ik bedoel waarom zal hij de moeder helemaal van VS naar NL laten komen als hij niet zeker weet hoe en wat.
    Het gaat wel op een persoon en niet op de kijkcijfers en natuurlijk als hij er genoeg aan kan verdienen waarom niet.
    Nogmaals pet je af voor peter.

    Grt, Big.

      /   Reply  / 
  16. tony t

    Die Peter en Endemol gaan heel veel geld vangen over de rug van het slachtoffer /cq verdachte..In de States kan je deze filmbeelden als bewijs aanvoeren..in Nederland lijkt me deze bewijsvoering twijfelachtig…Aruba heeft dacht ik ons rechtsysteem. Hoe je die Amrikanen gek kan maken als Verdachte na 4 jaar weer vrolijk buitenwandeld..

      /   Reply  / 
  17. tony t

    Ga naar amerikaanse blogs en vertel onze Nederlandse strafmaat inzake Moord/poging tot moord en of doodslag , en dat er 1/3 van de straf afgaat. kom met voorbeelden inzake moord of doodslag gevangenis straffen. Dan krijg je een heel Amerikaans vraagstuk waar hij berecht moet worden..hahahaha.zou leuk zijn als Peter R de Vries moet voorkomen wegens illegaal filmen en aftappen gesprekken van verdachte..zou gek zijn als we dit allemaal zouden doen bij mogelijke verdachten..

      /   Reply  / 
  18. Joyce

    Als dit opgelost wordt, zijn we van het eeuwuige gezeik af! Die moeder van Nathalee zit ook in onzekerheid! Die Joran, als ie het heeft gedaan.. echt! verschrikkelijk!
    ik kijk zeker, en om geld.. ja. het is het nu eenmaal zo! Petje af voor Peter R!

      /   Reply  / 
  19. lucifera

    we zullen wel zien zondag……. speculeren over hoe of wat heeft nu toch geen zin….

      /   Reply  / 
  20. Tamara

    ALS het al klopt, is het nog maar de vraag of het bewijs rechtmatig verkregen is. Ronduit WALGELIJK deze ophef. Ik hoop dat dit het begin van het einde van P.R.de V. is en dat iemand zijn lijken uit de kelder haalt.

      /   Reply  / 
  21. ongelovige thomas

    Zijn vader zal wel gezegd hebben,zeg dat alles is gelogen,dat is het enige wat die zeg.Voor de rest houd die zijn mond,bewijs
    het maar weer eens.

      /   Reply  / 
  22. asfs

    als ze wist wie het gedaan heeft dan had ze er wel iets van gezegd dus dat heeft er niks mee te maken

      /   Reply  / 
  23. Ellen

    zonder lijk, geen zaak.. En zolang ze het lijk van Natalee niet vinden kan de dader alleen maar verdoezeling van het lichaam ten laste gelegd worden. Dat is hooguit 8 maanden cel..
    Die Peter moesten ze vandaag nog opsluiten, arrogante kwal!

      /   Reply  / 
  24. Tony t

    Die peter R. is echt een stakker..hij had dit nooit moeten uitzenden..gezien het feit dat er een onderzoeksteam elk bootje had kunnen uitkammen op dna, slijm,kots,haar etc.etc. hoeveel bootjes zullen er zijn op aruba..kleine bootjes die geen diepgang hebben , ca.450 bootjes 200 bootjes? Nu kan medeverdachte bootje hebben laten afzinken..rif loopt tot ca. 500 a 1000 kilometer naar beneden..In mijn opinie is bootje met lijk afgezonken. is simpel bevestig anker aan lijk, sla gat in de boot en zwem weer terug, moet wel een klein bootje zijn anders zit er nog lucht in een van de kamers..of gewoon anker aan lijk en gooi maar overboord de kreeften houden ook wel van een lekker hapje, ze zullen wel high geworden zijn!!

      /   Reply  / 
  25. Aniek

    Sinds wanneer gaan kijkercijfers, warmmakertjes en aankondigingen vóór de bescherming van personen? Er is nog niks bewezen en / of uitgezonden, maar door al die ophef vantevoren vergeet Nederland dat je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is.

    Ik vind het walgelijk.

      /   Reply  / 
  26. strigoi

    Zojuist een deel van het programma bekeken. En alvorens we ons als een woedende massa met hooivorken en fakkels naar het huis van Joran gaan begeven wil ik iedereen vragen om eens stil te staan bij het volgende:

    Wat nou als Joran en de Vries een leuke deal hebben gesloten?

    Grootste mediastuk 2008. Peter R de Vries, met een ijzersterke comback! Onze macht, media geile volksheld! Joran heeft wel iets verkeerd gedaan maar haar niet vermoord en dus krijgt hij wellicht strafvermindering. Misschien krijgt hij zelfs van Peter R de Vries het net verdiende geld. De show zat te goed in elkaar, te veel camera’s en dat Joran na al die jaren van liegen en ontkenning ineens tegen een wildvreemde alles op biegt.. Ik geloof er geen snars van!

      /   Reply  / 
  27. Mickel

    Nou dit verin je niet en de vries heeft al genoeg bewezen. Die gozer liegt waarschijnlijk nog meer. Waarschijnlijk heeft hij haar ook nog gedrogeerd, waardoor ze onwel is geworden.

    Zijn vriend Dauny en van der sloot oppakken…………………

      /   Reply  / 
  28. Reeva

    Heb de uitzending bekeken!
    Vanaf het moment dat Joran gevraagd werd hoe de naam van dat bootje heette, kreeg ik gelijk het gevoel: Peter, je bent genaaid door Joran en zijn vriend.
    Vreemd dat die vriend zo’n contact wilde krijgen met Joran, uiteindelijk zijn diensten aanbood bij Peter….. er geld voor ving…….
    Joran is een pientere gozer, meer dan wij denken…… zal HIJ en zijn vriend DIT niet opgezet hebben en een verhaal heb opgehangen dat hij geen enkele blaam treft over de dood van Natalee? Weet wel, hij sprak respectloos over haar, maar dat maakt je nog geen moordenaar, alleen een ongevoelige klootzak. De vragen die zijn vriend stelde: hoe heette die boot, hoelaat was je thuis, 2 a 3x vragen hoe de naam van die behulpzame vriend was……..ging er dan geen lampje branden bij Joran?….(als het allemaal echt zo had moeten zijn?) Nee, denk dat die 2 dit allemaal bekoktstooft hebben en de Vries gewoon om te tuin hebben geleid!! waarom, denk ik dat? Omdat Joran volgens mij van de verborgen camera af heeft geweten! Waarom roept hij in het telefoongesprek bij Paul Witteman: ik heb hem verteld wat hij WILDE horen!! Kan Joran door deze “bekentenis” iets maar ook worden aangerekend, JURIDISCH?! Weet het niet! Waarom heeft die vriend zijn dienst aangeboden bij Peter R.de Vries? Omdat Peter zo geliefd is bij dat soort mensen?
    Nee, geloof er allemaal geen bal van dat dit een werkelijke bekentenis is! Was heus wel schokkend om te horen hoe respectloos ze met Natalee zijn omgegaan en hoe die over haar praat, geen slapeloze nachten hierdoor heeft gehad. Dat met die schoenen snap ik nog steeds niet, wat daar de relevantie van is?! Nee, denk dat Joran denkt, dat wij zijn bekentenis allemaal slikken! Dit is een opgezet spel……maar dan niet die van Peter R. de Vries.
    Ik wacht in spanning af, wat nu het vervolg gaat zijn, wordt Daury opgepakt? Heeft Joran (toen al bij hem bekend was, dat zijn bekentenis zou worden uitgezonden) contact gehad met zijn vriend Patrick? Is 1 groot toneelstuk – een Opera want het einde is niet zoals vele het gewild zouden hebben!

      /   Reply  / 
  29. natasja

    Ik heb het ook gezien en in eerste instantie denk je ook; die is er gloeiend bij die Joran,maar als ik het verhaal van Reeva hierboven lees,dan denk ik ja,dit kan het ook zijn….zo blijft dus de waarheid in het midden.
    Dat van die schoenen begrijp ik ook niet,het einde was niet zoals in het programma Donor gezocht.
    De mensen willen wel graag geloven dat dat meisje echt begon te trillen enzo,wie zegt dat dat waar is?Dat wordt klakkeloos aangenomen.
    Hij heeft haar in ieder geval op dit moment dus NIET vermoord,NIET gedumpt,blijkt alleen een ziekelijke leugenaar en manipulator en eventueel oplichter te zijn?
    Nou,ja hij zal wel opgepakt worden en vervolgd worden,dat is men tegenover iedereen die ermee te doen had wel verplicht,maar zoveel zal ie wel niet krijgen..en nog steeds blijven over veel dingen de waarheid in het midden.

      /   Reply  / 
  30. Pien

    Ik vind het verhaal van Reeva erg goed bedacht moet ik zeggen. Ik geloof alleen wel dat hij het heeft gedaan, waarom al die vele leugens. Als je een goed bewijs hebt hoef je ok niet te liegen. En als ik het goed begrijp zijn er hier ook nog mensen die hem verdedigen ,,, helemaal stom! Hij heeft er zekr wat mee te maken! Al zijn stomme onzin verhalen, ik kan er gewoon niet naar kijken zo respectloos hij praat over haar! Denk ook eens aan haar ouders, het gaat gewoon nergens meer over. Laat hem mar lekker stoer doen met zijn praatjes over haar, maar ik hoop dat hij straks echt zwaar de lul is.

      /   Reply  / 
  31. Reeva

    Ja, hoop het ook, want als het is zoals hij verklaard heeft, is dit niet eens respectloos te noemen……..hier zijn geen woorden voor te vinden. Hij is een ingenomen en bijdehante … die denkt dat ie sterk staat omdat zijn papa advokaat en aankomend rechter is. Nou, denk dat die z’n carriere ook wel kan vergeten! Maar mijn gevoeg zegt, dat hier nog veel meer achtersteekt!! Bijv. het lichaam van Natalee nog geen 2 km. vanuit de kust gedumpt……waarom dan niet aangespoeld, haar schoenen of id. raken los en kunnen toch ook aanspoelen of iets anders, ze had waarschijnlijk een tas bij haar, ook meegezonken???? Allemaal vreemd, dat er helemaal niets is aangespoeld.
    En waar zijn Joran schoenen gebleven, welke rol spelen die in het “verhaal”? Waarom wordt dit aangehaald, als er in eerste instantie helemaal niets aan de hand was met Joran en gewoon naar huis is gegaan?!
    Neeeeee, de zaak is nog lang niet rond naar mijn gevoel!!! Natalee is vroeger als eens meer “verdwenen” met wat geld van haar ouders! Hoop gewoon voor Natalee dat dit gewoon allemaal leugens waren en dat ze nog ergens leeft op wat voor manier dan ook! Kan me er niet bij neerleggen dat ze dood is! Joran is zoooooo zeker van zijn zaak, dat hij meer weet dan dat hij heeft losgelaten!

      /   Reply  / 
  32. tony t

    Wie o wie is Patrick van der Eem is hij betrouwbaar?????heeft hij al geld gekregen op zijn offshore account??????die 5k vergoeding is natuurlijk niks dit kan gewoon ontvangen zijn op zijn ned bv of arubaanse nv..hij wil natuiuurlijk de jackpot als (ondernemer) waarom duikt er geen onderzoeker op die Patrick vd Eem? hoeveel vrouwen/cq vriendinnen moet hij onderhouden..heeft hij belastingschuld (aandeel houders pirtek kvk)via de USA geld storten op een offshore account van hem is heel moeilijk te traceren..maar zolang ik nederlander ben (die willen allemaal geld en tevens ook arubanen doen niet iets voor niks als je in de publiciteit kom wil je ook een graantje meepikken..Die Peter R lijkt me een erg moeilijk mannetje…hij ging direct schermen met P&W hebben betaald voor vd sloots..dit is onkosten vergoeding als je aan die ouwe vd sloot zou vragen hey werk je mee aan infiltratie die ons ca. 2.5 milj kan opleveren door jouw toedoen dan zou hij zeggen ik will 500k wie niet ..Patrick vd Eem??

      /   Reply  / 
  33. Jan

    “Laten we wel wezen”, de rol van Joran van der Sloot in het geheel is ronduit om misselijk van te worden maar ik kan niet nalaten op te merken, dat het relaas van GERJO VAN RIJNWAARDEN op http://www.tvopjepc.nl/column/080201_column_peterdevries.php uit mijn hart is gegrepen. Peter R. de Vries is niet integer! Hij mag met zijn onderzoeken dan vaak goede resultaten behalen – alle lof – maar ga daar dan niet prat op. Blijkbaar streelt het zijn ego de resultaten van zijn onderzoeken op die manier aan de kijkers te tonen. Dit riekt naar sensatiejournalistiek de roddelpers waardig! Schandalig, dat hij het slechte nieuws ook nog eens extra bij de moeder van Natalee inwrijft. Dat arme mens! De man is gewoon bikkelhard en zonder enig mededogen. Inderdaad, hij maakt in dit geval misbruik van de emoties van een radeloze moeder. Schande!

      /   Reply  / 
  34. tony t

    In de USA hebben ze al het een gezegde “”don’t Joran me”" wat wil zeggen draai er niet om heen .

      /   Reply  / 
  35. K.K.

    Is er geen herhaling te zien op het internet?

      /   Reply  / 
  36. tony t

    Ik weet heeeeeeeeeeeeeeeeeel goed hoe die “payphones”" op aruba werken..kan ook een uitdraai krijgen..deze telefoons geven slechts
    mogelijkheid to bellen met Credit card en of usa canada collect

    Die peter R is wat vergeten uitdraai van de credit card calls van deze telefoon als Joran geen CC had dan heeft hij ook niet kunnen bellen want Dit bedrijf handeld geen calls af Collect naar nederland

      /   Reply  / 
  37. colombo

    Ik vind het jammer dat er 7 miljoen mensen gekeken hebben, had liever dat het er een paar honderd waren geweest. Peter heeft zoveel dagen vantevoren reclame gemaakt, de grootste onthulling ooit,bla bla bla, nou, toen ik mijn eerste schaamhaar kreeg, vond ik dat meer spannend. Peter is alleen maar bezig een zeer grote financiele slag te slaan, en daar is hij zeker in geslaagd, maar zeker niet in de oplossing van de zaak. Peter is alleen maar bezig met gissen en speculeren en kan geen fysieke bewijzen vinden.De initiaal R in de naam de Vries staat voor radeloos.Alsof Joran zo dom is om het aan iedere beste vriend te vertellen. Joran probeert met verschillende verklaringen verwarring te zaaien en de Vries op een dwaalspoor te brengen. Ik denk( mijn mening) dat als Joran de dader zou zijn dan had hij geen verschillende verklaringen, maar eentje, de echte, dus dit verklaard dat hij geen dader is maar at the wrong time wrong place. Ik denk dat Joran niks met de zaak te maken heeft en alleen bezig is met wereldberoemd worden, en wie weet, zoals ik de meningen van anderen lees, kan het zijn dat alles in scene is gezet.

      /   Reply  / 
  38. wilhelmina

    Geplaatst door Jan: Uitzending Peter R. de Vries inz. Natalee Antwoord
    04/02/2008, 12:19

    met dit antwoord ben ik het helemaal niet eens!!! Ben blij dat die man tenminste iets doet om het op te lossen want die regering hier laat moorden te makkelijk gebeuren..dat is pas schande!!

      /   Reply  / 
  39. tony t

    Hallo Hallo

    Regering hier? ze hebben een eigen regering op Aruba die is pas corrupt als het gaat om contra bande,fiananciering hotels met drugsgelden etc etc daar hoort een man in de gevangenis maar niemand durft hem aan te pakken gezien het feit dat hij zoveel heeft gegeven aan het eiland …

    Zoals ik al vermelde kan ik zien wie er op de avond van de moord gebruik heeft gemaakt van de payhone (mocht hij met zijn creditcard gebeld hebben want die telefoon werkt niet op munten ..slechts credit card…maar ja ik krijg er geen geld voor waarom zou ik dan kijken wie er gebeld heeft die bewuste avond

      /   Reply  / 
  40. Mc Real

    Ik snap 1 ding niet, en kom dat in jullie reacties ook niet tegen, als het zo zou zijn dat je met een meisje ligt te rollebollen en zei begint in eens te “trillen” en ademt voor jou gevoel niet meer? Ga je er dan over na denken om het lichaam te dumpen? of ren je naar het dichts bij zijnde hotel (100m) of pak je je mobiel en bel je een ambulance? of ren je naar de payphone en bel 911 of 112 whatever.
    Nee, je dumpt het lichaam als je iets te verbergen hebt, na de barcadi 151 met 75% alcohol en een of ander drugs wat je heb toegedient, dan begin je te denken “shit what happens” en wie belde hij?? paps en niet daury.
    Paps geeft hem het advies meteen naar huis, en acher je computer, sms je vriend en pleur je schoenen weg, want daar zit bewijs aan of op.
    Het verhaal is deels verzonnen door Joran, let maar eens op tijdens het gesprek, eerst praat hij met een arubaans dialect, echter de verklaring is geheel in abn nederlands??? raar he?
    Ik denk wel dat hij een vermoeden had, en heeft een verhaal gemaakt waardoor hij zich hierdoor een beetje probeert vrij te pleiten, hij weet dat men daury gaat zoeken en deze compleet onschuldig is. Alleen het verhaal wat hij vertelde voor dat daury werd genoemd dat klopt redelijk, hierin praate hij niet abn (voor de zekerheid abn = algemeen beschaaft Nederlands)
    In het laatste gesprek licht het er te dik bovenop hoe gemakkelijk hij info geeft en de naam noemt. Weer zo’n goede tip van paps?

      /   Reply  / 
  41. Iwan

    Ik sluit me hier enigzins bij aan. Die vader heeft er meer mee te maken…Maar die komt nog wel!

    Enneh, mocht die Joran geen of een korte gevangenisstraf krijgen, een leven heeft ie zeker niet meer zodra hij zijn gezicht weer laat zien.

      /   Reply  / 
  42. debby

    ik denk precies het zelfde als u of jij!!! met die drug en zo en dat zijn pa hem heeft geholpen vanaf het begin aan vind ik die pa een vreemde snuiter groetjes debby

      /   Reply  / 
  43. Iwan

    Let inderdaad maar eens goed op die pa, als hij en Joran samen in beeld zijn;

    Zijn blik lijkt te zeggen tegen Joran “nu dit zeggen”, “nu dat zeggen”. Gewoon een zenuwachtig en vreemd mannetje. En tja…waar komt dat vandaan? Als advocaat zou je toch wat gewend moeten zijn.

    Ik blijf erbij; die vader is niet “clean”!

      /   Reply  / 
  44. kees

    wat maken jullie je allemaal druk?
    die peter r de vries lult z’n hele carriere lang al en die joran is gewoon een zielige jongen die nooit aandacht heeft gekregen en nu blij is dat mensen op zijn fantasie verhalen reageren laat hem lekker die patrick moeten jullie afzeiken welke debiel lapt z’n maten erbij?
    beetje jammer mensen

      /   Reply  / 
  45. peter

    met dit antwoord ben ik het helemaal niet eens!!! Ben blij dat die man tenminste iets doet om het op te lossen want die regering hier laat moorden te makkelijk gebeuren..dat is pas schande!!
    Biuro matrymonialne Rosjanki

      /   Reply  / 
  46. jan

    Er wordt slecht reclame gemaakt met te veel woorden ik heb me rot moeten zoeken wanneer die uitzending nou is?
    hehe vandaag dus, maar hoelaat weet ik nu nog niet?

    gelukkig zit er nog 1 achter iest aan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>